Hejtman Štěpán: Provoz rychnovské nemocnice zůstává zachován v plném rozsahu

24.09.2018 15:38

Prohlášení po dnešním jednání kvůli provozu gynekologicko-porodnického oddělení nemocnice v Rychnově nad Kněžnou.

Hejtman Štěpán: Provoz rychnovské nemocnice zůstává zachován v plném rozsahu
Foto: kr-kralovehradecky.cz
Popisek: Jiří Štěpán

Provoz gynekologicko-porodnického oddělení v Rychnově nad Kněžnou bude i nadále pokračovat. Takový je výsledek dnešního jednání, kterého se dnes zúčastnil hejtman Královéhradeckého kraje Jiří Štěpán, náměstek pro zdravotnictví Aleš Cabicar, senátor a krajský zastupitel Miroslav Antl, předsedkyně představenstva nemocnice Ivana Urešová, primář ARO Marcel Maršík, starosta města Jan Skořepa i místostarostka Jana Drejslová.

„Podařilo se nám přesvědčit lékařku, která splňuje nezbytné personální požadavky a nastoupí jako zástupce primáře pediatrického oddělení. Tímto krokem dojde k zachování dosavadní péče a nemění se tak rozsah pediatrické péče včetně porodnického oddělení. Pediatrie a porodnice bude fungovat v plném rozsahu. Na tomto místě bych rád poděkoval všem zúčastněným za konstruktivní a odpovědný přístup,“ informoval po dnešním jednání hejtman Jiří Štěpán s tím, že bude nadále pokračovat intenzivní kampaň pro personální posílení rychnovské nemocnice.

Královéhradecký kraj dále připravuje modernizaci rychnovské nemocnice v rámci vládního usnesení a očekává relevantní kroky ministerstva zdravotnictví v souladu s tímto usnesením.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…