Hejtmanka Stráská: Byli jsme skvělá parta

11.06.2020 5:35

Hejtmanka Stráská poděkovala všem, kteří se podíleli na řízení kraje v době koronaviru. Zahrála jim k tomu Hudba Hradní stráže.

Hejtmanka Stráská: Byli jsme skvělá parta
Foto: Jihočeský kraj
Popisek: Hejtmanka Jihočeského kraje Ivana Stráská

Milí zdravotníci, milí hygienici, milá policie, milí hasiči, milí celníci a milí vojáci. Děkuji zkrátka všem, kteří jste se s námi více než tři měsíce podíleli na řízení Jihočeského kraje v období koronavirové pandemie. Byli jsme skvělá parta. Hejtmanka Ivana Stráská to uvedla během koncertu Hudby Hradní stráže a Policie ČR, který se jako poděkování uvedeným složkám konal v českobudějovické nemocnici.

„Využívám tuto příležitost k tomu, abychom si připomněli časy, kdy jsme rovnýma nohama vstoupili do něčeho, o čem jsme vůbec netušili, co nám to přinese. A my jsme se před tím nepoložili, nepadli jsme na kolena a dokázali jsme věci, o kterých jsme vůbec netušili, že je dokážeme. Takže vám všem, kteří jste šli do práce a nevěděli jste, jaké neviditelné nebezpečí na vás číhá, děkuji a máte náš hluboký obdiv,“ doplnila Stráská.

Předseda představenstva českobudějovické nemocnice Michal Šnorek se pak připojil k hejtmance s poděkováním a vyslovil přání, aby dnešní den byl symbolickou tečkou za tím uplynulým obdobím a koronavirovou krizí a nemuseli jsme podobným výzvám v budoucnu čelit. „Pokud by přesto přišly, jsme připraveni se jim postavit stejně jako teď,“ zdůraznil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.