Himl (SZ): Jedním z mých cílů je vytvořit co nejlepší podmínky ve vzdělávání

29.08.2016 12:40

Pavel Himl (SZ) zahájil volební kampaň v senátním obvodu č. 10 Český Krumlov

Himl (SZ): Jedním z mých cílů je vytvořit co nejlepší podmínky ve vzdělávání
Foto: zeleni.cz
Popisek: Logo Strany zelených

Rozhovory v ulicích Českého Krumlova, Dolního Dvořiště, Rožmberka nad Vltavou, Velešína a Kaplice zahájil o minulém víkendu svou volební kampaň do Senátu Parlamentu ČR historik a vysokoškolský učitel doc. Dr. Pavel Himl, kandidát Strany zelených. S voliči a voličkami hovořil Himl o svých hlavních tématech, vzdělávání, kvalitě škol a postavení a odměňování učitelů, zdravotníků a sociálních profesí.

“Pocházím z Prachatic, které jsou také součástí mého obvodu, s Krumlovem mě ale pojí léta doktorského studia, která jsem trávil bádáním v archivu na tamním zámku. V historii mě více než králové, šlechtici nebo umělci vždycky zajímali spíše obyčejní lidé a to, jak se - často navzdory různým tlakům - snažili naplňovat svoje sny a představy o světě. Prostor k plnění lidských snů otevírá dnes mj. vzdělávání. Vytvořit pro něj a pro ty, kteří ho poskytují, co nejlepší podmínky je pro mě jedním z hlavních cílů v politice,”  řekl Pavel Himl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zábranský (Piráti): Stará čistírna v Bubenči hledá gastro provozovatele

6:23 Zábranský (Piráti): Stará čistírna v Bubenči hledá gastro provozovatele

Národní kulturní památka, která láká svou historickou krásou, dochovanou technikou a unikátním podze…