Hladík (KDU-ČSL): Písek do konce roku opraví ještě čtyři komunikace

22.09.2020 7:37

Rada města Písku schválila návrh na rekonstrukce ještě několika městských komunikací do konce roku 2020. Městské služby předložili radě celkem čtyři výběrová řízení na opravu komunikací.

Hladík (KDU-ČSL): Písek do konce roku opraví ještě čtyři komunikace
Foto: kduprobrno.cz
Popisek: Petr Hladík (KDU-ČSL)

„Jedná se o ulice Dr. Milady Horákové, Na Spravedlnosti, kde byla řešena oprava vodovodu, a v Novém Dvoře směrem na Semice, kde ve vzdálenosti cca 300 metrů bude rozšířena krajnice a místo stávající asfaltové penetrace bude instalována klasická živice, tzn. asfaltový povrch. Poslední je část ulic Jaromíra Malého a Otakara Jeremiáše, kde dojde k opravě vpustí a všech armatur, které v komunikaci jsou, tak i povrchu a odvodňovacího žlabu, který vede pod svahem směrem ke kruhovému objezdu,“ sdělil místostarosta Písku Petr Hladík.

„Jedná se o poměrně rozsáhlé opravy komunikací ještě v letošním roce a věřím, že relativně malé dopravní komplikace, které jsou s tím spojeny, budou vyváženy tím, že budeme jezdit po kvalitním povrchu, nikoliv po rozbitých komunikacích, které jsou často frézované a celkově nám znepříjemňují život,“ dodává Petr Hladík.

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.