Hlubuček (STAN): Rozhodli jsme se ulevit rodičům v době stávky učitelů

05.11.2019 11:04

Jako reakci na vyhlášení stávky učitelů dne 6. listopadu budou mít děti a studenti možnost navštívit pražskou zoo za symbolickou jednu korunu. Náměstek primátora hl. m. Prahy Petr Hlubuček tak chce ulevit rodičům i školám.

Hlubuček (STAN): Rozhodli jsme se ulevit rodičům v době stávky učitelů
Foto: archiv starosty
Popisek: starosta obce Lysolaje Ing. Petr Hlubuček (STAN)

„Rozhodli jsme se, že ulevíme rodičům a v době stávky učitelů nabídneme dětem alternativní program v podobě návštěvy naší zoologické zahrady za symbolickou jednu korunu,“ říká náměstek Petr Hlubuček.

„I když obvykle slevami hodně šetříme, nápad pana náměstka Hlubučka umožnit dětem v den učitelské stávky vstup do zoo za symbolické vstupné jsme přivítali. Ve středu 6. listopadu tak vstupné do Zoo Praha pro děti a studenty činí 1 korunu a pro dospělé 50 korun,“ doplňuje ředitel Zoo Praha Miroslav Bobek.

Pražská zoologická zahrada je otevřena od 9:00 do 16:00 hodin a návštěvníci si v areálu zoo mohou prohlédnout i nedávno otevřený Rákosův pavilon pro vzácné papoušky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace