Hnutí ANO v Moravskoslezském kraji schválilo své kandidátky

15.05.2018 14:49

Na krajském sněmu hnutí ANO v Moravskoslezském kraji, který proběhl 12.5. v Ostravě, byly potvrzeny kandidátky do komunálních voleb v roce 2018. Post primátora Ostravy bude obhajovat dosavadní primátor Tomáš Macura.

Hnutí ANO v Moravskoslezském kraji schválilo své kandidátky
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

V sobotu 12.5. proběhl v Ostravě krajský sněm Hnutí ANO v Moravskoslezském kraji. Sněmu se účastnili delegáti z celého kraje za přítomnosti hejtmana Moravskoslezského kraje Ivo Vondráka, ostravského primátora Tomáš Macury, poslanců a senátorů zvolených za ANO. Hlavní častí programu bylo schvalování kandidátek jednotlivých místních organizací a samozřejmě statutárních měst. V rámci hlasování byla potvrzena i pozice dosavadního primátora města Ostravy Tomáše Macury. Lídři kandidátek dalších statutárních měst v Moravskoslezském kraji byli potvrzeni: Josef Bělica za Havířov, Radovan Hořínek za Frýdek - Místek, Pavel Juříček za Opavu a Martin Gebauer za Karvinou.

Krajský předseda Petr Glončák hodnotil výsledky sněmu velmi pozitivně: “Celý sněm proběhl bez žádných komplikací, protože jako kraj jsme jednotní. Já osobně věřím, že budeme schopni zopakovat vítězství, jak z voleb do Poslanecké sněmovny nebo do kraje v roce 2016. Postavili jsme velmi silné kandidátky a hlavně silné kandidáty na primátory jednotlivých statutárních měst.”

Současně krajský sněm Hnutí ANO v Moravskoslezském kraji potvrdil kandidáty na senátory. V obvodě Ostrava - město bude kandidovat Ivo Gondek, v Karviné Jiří Matěj a v Opavě Simona Horáková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…