Jančík (KA2014): Chci opět zavést dnes ztracený řád a pořádek na radnici

07.10.2014 3:16

Aneb proč volit či nevolit Konzervativní alianci 2014 (KA14) a Milana Jančíka starostou a senátorem.

Jančík (KA2014): Chci opět zavést dnes ztracený řád a pořádek na radnici
Foto: Hans Štembera
Popisek: Exstarosta Prahy 5 Milan Jančík

Vážení spoluobčané,

většina změn Prahy 5 pochází z doby, kdy jsem Prahu 5 vedl jako místostarosta (1998-2002) a po té 8 let jako starosta (2002-2010).

Do tohoto referenda jsem vybral jen stěžejní projekty, které v průběhu let (1998-2010) vznikly a zcela změnily urbanistický ráz a komfort běžného i pracovního života občanů Prahy 5. Právně v těchto letech se Praha 5 stala novým a atraktivním centrem celé Prahy.

Cílem tohoto domácího referenda není snaha za každou cenu změnit Váš názor na Milana Jančíka, nýbrž pokusit se Vás požádat o zamyšlení a také o připomenutí si ještě nedávné historie. Pokusit se posunout vnímání mé osoby i z pohledu mnou vykonané práce a nejen podle „masáže“ televize či jiných masmédií.

Vím, můj mediální obraz, opakuji MEDIÁLNÍ OBRAZ, má poškrábaný rám. Ale pokuste se objektivně posoudit, jaký byl váš život v Praze 5 před Jančíkem (r. 1998), resp. před působením mého tehdejšího týmu, a jaký je po roce 2010, kdy jsem sice dobrovolně, ale pod tlakem vnitřních půtek a bojů v pražské ODS, jako starosta skončil. Jak se žije po Jančíkovi. Kandidovat jsem v úmyslu neměl, ale byla to část z vás, která mne s žádostí o můj návrat oslovovala. Jsem tedy připraven pokračovat v mých vizích i myšlenkách rozvíjet naši krásnou Prahu 5, která je mojí velkou životní láskou, do ještě krásnější podoby než je dnes. Chci opět zavést dnes ztracený řád a pořádek na radnici.

Věnujte také proto chvíli našemu volebnímu programu strany Konzervativní aliance 2014 s volebním č. 12 a také mému senátorskému programu, kde kandiduji s č. 9.
Budu Vám zavázán, když si najdete chvilku na 20 otázek, neboť já Vám chci věnovat 4 roky své každodenní poctivé práce na radnici, resp. v Senátu."

S úctou Milan Jančík

Připravili jsme pro vás malé referendum kde si můžete vyzkoušet odpovědět na pár otázek týkajících se našeho kandidáta na starostu Prahy 5 a senátora za obvod č. 21.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Milan Jančík - profil

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…