Janeček (OK strana): Evropa si o přistěhovalce řekla sama

28.07.2015 12:36

Bezbřehý sociální systém Evropy si doslovně sám řekl o masivní současnou přistěhovaleckou vlnu. Nelegální uprchlík ví, že i bez práce se bude v socialistické Evropě mít lépe, než ve své vlasti.

Janeček (OK strana): Evropa si o přistěhovalce řekla sama
Foto: red
Popisek: Jiří janeček, pověřený předseda Občanské konzervativní strany

Jen díky Kaddáfího, Asadovu a Mubarakovu režimu se tato ekonomická vlna utrhá až teď po zhroucení těchto režimů. K zhroucení těchto režimů, které držely tvrdě své hranice. K uvolnění této vlny bohužel přispěly vojensky USA, ale i Evropa. 

Uprchlíci z celého Blízkého východu a severní Afriky prostě jdou za tímto sociálním evropským systémem a je velká chyba do toho zatahovat náboženství.  Není řešením chodit venčit psy v Teplicích před muslimy, tak jak to dělá Tomio Okamura a není řešením demonstrace se šibenicemi. OK strana se zásadně distancuje od stran, které šíří nenávist mezi náboženstvími, zneužívá přistěhovalce k šíření paniky a k získávání politických bodů. Tím, že zakážeme islám, nevyřešíme problém s imigrací, naopak se můžeme dostat do ekonomických problémů s ekonomicky silnými zeměmi Blízkého východu.

OK strana nebojuje proti islámu, ale proti nelegálnímu přistěhovalectví. Přistěhovaleckou vlnu lze zastavit pouze změnou imigrační politiky a likvidací pašeráckých skupin. Evropa musí jasně dát najevo, že žádný nelegální přistěhovalec nedostane práci, žádné jídlo, ubytování a že budou okamžitě posláni zpět. Musí být zavedena ochrana hranic s informací, že uprchlík nelegálním překročením hranic riskuje, po neuposlechnutí výzvy k zastavení, i život.  Všechna tato opatření se musí pomocí velké kampaně sdělit nelegálním imigrantům.

Jednoduché heslo: v Evropě žádná budoucnost  nelegální imigranty nečeká.

Jiří Janeček, OK strana 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!