Jenisová (KDU-ČSL): Slušně a poctivě k dalšímu rozvoji Třeboně

02.10.2018 12:10

Třeboňští lidovci obhajují postavení nejsilnější strany dosud vládnoucí koalice ve městě. V čele kandidátky KDU-ČSL stojí v Třeboni opět starostka města Terezie Jenisová.

Jenisová (KDU-ČSL): Slušně a poctivě k dalšímu rozvoji Třeboně
Foto: archiv starostky
Popisek: Terezie Jenisová, starostka města Třeboně, kandidát KDU-ČSL do Sněmovny

„Představili jsme voličům náš volební program. V něm je podrobně popsáno 10 hlavních oblastí života města a tím pá- dem nás všech, kteří zde žijeme. Každá oblast je podrobně rozpracována, co se týče obecně platných i zcela konkrétních úkolů, na nichž hodláme v případě úspěchu v komunálních volbách intenzivně pracovat pro blaho Třeboně i každého jejího jednotlivého obyvatele,“ říká dosavadní starostka. „Nechceme přitom ale mluvit do větru a slibovat nesplnitelné. Náš volební program obsahuje jen takové cíle, které jsou uskutečnitelné i vzhledem k finanční situaci města. Máme na co navázat a máme s čím pracovat,“ dodává Terezie Jenisová.

Ve všech prioritách vychází volební program třeboňských lidovců z již dosažené práce na radnici. S majetkem města bude i nadále nakládáno s péčí řádného hospodáře. Slatinné lázně Třeboň zůstanou konkurenceschopné a budou se dále rozvíjet. Občané budou mít i nadále k dispozici dostupnou zdravotní péči a sociální služby, sportovní a společenské vyžití. Město bude investovat do školství, cestovního ruchu, rozvoje kultury a zůstane bezpečným, čistým a zdravým. Ambicí třeboňských lidovců je i zlepšit bytovou situaci budováním finančně dostupných bytů pro mladé rodiny. Radnice také musí zůstat otevřená i nadále sloužit potřebám občanů.

„Chceme vytvářet dobré zázemí pro život obyvatel města, ale též lázeňských hostů, turistů. Neuzavírat Třeboň světu, ale právě naopak stavět na jejích historických, přírodních, kulturních, technických i jiných výjimečnostech. Pomocí nich utvářet trvale udržitelné hrdé prosperující město v jižních Čechách, které bude dobrým místem pro život,“ podtrhuje starostka Jenisová. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Kuba: Až se v prosinci otevře dálnice, budou moci Budějčáci užívat i novou komunikaci

12:06 Hejtman Kuba: Až se v prosinci otevře dálnice, budou moci Budějčáci užívat i novou komunikaci

Slavnostním poklepem na základní kámen byla v úterý 23. dubna 2024 zahájena 6. etapa výstavby zanádr…