Jiránek (Piráti): Mám pro vás takovou výzvu

19.03.2020 17:02

Komentář na facebookovém profilu k době koronavirové

Jiránek (Piráti): Mám pro vás takovou výzvu
Foto: Piráti
Popisek: Martin Jiránek

Mám pro vás takovou menší výzvu. V následujících měsících to bude složité, to všichni už nějak víme. Budou přicházet špatné zprávy nejen z oblasti zdravotnictví, ale i hospodářství či oblastí sociálních či psychologických. Mnoha lidem se prostě ekonomicky či lidsky přitíží.

Věřím, že si budeme víc pomáhat, je to vidět třeba na šití roušek. Více si ale také pojďme psát a informovat se o těch dobrých věcech, co se dějí a podařily se. A to jak ve vašem nejbližším okolí, tak i v republice či ve světě. Budeme se tak cítit líp. Osobně si dávám závazek, že budu dle tohoto moc milého gifu více "šířit dobré vibrace".?? Zároveň budu zjišťovat informace, co nejvíc pravdivě je popisovat a věcně vysvětlovat, co se děje a jak se na to můžeme dívat. A budu moc rád za věcné komentáře a diskuzi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

18:09 Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

Návštěvníci pražských náplavek se mohou těšit na nové místo k zábavě, odpočinku a kreativnímu vyžití…