Johnová (Praha sobě): Hlavní město hledá ředitele Městské nemocnice sledné péče

06.11.2020 8:39

Rada hlavního města Prahy schválila vyhlášení výběrového řízení na funkci ředitel/ředitelka Městské nemocnice následné péče (MNNP). Uchazeči o tuto pozici v této příspěvkové města mohou podávat své přihlášky do 25. listopadu 2020.

Johnová (Praha sobě): Hlavní město hledá ředitele Městské nemocnice sledné péče
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radní Milena Johnová

„Nemocnice následné péče je důležitým, byť roky opomíjeným, článkem v městském zdravotnickém systému. V zimě jsme zahájili rozsáhlou rekonstrukci vnitřních prostor a plánujeme také nástavbu, která by zvýšila kapacitu nemocnice. Chceme vybudovat moderní a žádané zdravotnické zařízení s kvalitní, účinnou péčí a já se těším, že nová ředitelka či ředitel povedou tento projekt ke zdárnému cíli,“ říká Milena Johnová, radní hl. m. Prahy pro oblast zdravotnictví a sociální politiky.

Více informací a podmínky výběrového řízení jsou zveřejněny na Úřední desce Magistrátu hl. m. Prahy, na zdravotnickém portálu města na praha.eu a budou uveřejněny také v tisku. Zájemci mohou podávat své přihlášky do 25. listopadu 2020, vybraný uchazeč či uchazečka by měl v ideálním případě nastoupit do funkce od ledna roku 2021.

Městská nemocnice následné péče je příspěvkovou organizací hl. m. Prahy a zároveň jediným lůžkovým zdravotnickým zařízením zřizovaným hlavním městem Prahou. Nemocnice poskytuje následnou lůžkovou péči, komplexní lékařství a ošetřovatelskou péči nemocným. Její kapacita je 160 lůžek na pěti samostatných odděleních. Jedná se o logopedii, ergoterapii a rehabilitaci. Poskytuje také specializovanou ambulantní péči jako je kardiologická ambulance, psycholog, interní ambulance a rehabilitace.

Letos prochází nemocnice celkovou rekonstrukcí. Dokončena je oprava střechy a rekonstrukce tří pater lůžkového oddělení, která dostala novou zdravotnickou techniku a vybavení, například polohovací elektrická lůžka, noční stolky s jídelní deskou, antidekubitní pasivní matrace nebo nové sociální zařízení. Dále bude rekonstruováno technické zařízení budovy. V příštím roce by se mělo začít přípravou rozšíření MNNP o nástavbu v podobě dvou pater budovy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…