Kavij (KSČM): Počítá scénář vyvolání českého majdanu s novým „Šmídem“?

13.03.2018 4:33

Pražská kavárna si líže šrámy po prohraných poslaneckých a prezidentských volbách, ve kterých demokracie a přání jednotlivců nezvítězilo.

Kavij (KSČM): Počítá scénář vyvolání českého majdanu s novým „Šmídem“?
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

Slavný odkaz velkého guru Havla tak dostal po necelých třiceti letech od sametu na frak.

Dnešní hlava státu rozděluje společnost, navíc zpochybňuje nezávislost médií a co víc, nemá rád dokonce ani uprchlíky. Prezidentova pravá ruka, předseda vlády Andrej Babiš čelí trestnímu stíhání a jeho minulost je spojená se zločineckým spolkem StB.

Poslední události naznačují, že o osudu republiky nerozhoduje lid na základě voleb, ale vybraná skupina lidí. Samozřejmě s tím jediným správným názorem. Kdo ví, proč se pro ni vžil hanlivý výraz Pražská kavárna.

Ta nyní využívá ohromnou energii, která vznikla při prosazování Drahoše na Pražský hrad.  Ve spojení s „neziskovkami“, jejichž nitky jsou spojeny s americkým multimilionářem, finančníkem židovského původu Sorosem a aktivitami „ spřátelených“ zpravodajských máme šanci na historickou změnu jako na dlani. Jen ji využít ve správnou dobu.

Snad 15. březen. Stejné datum spojené s rokem 1939 mládeži a studentům díky kvalitnímu školství, upravovanému na objednávku mocných, je pro tuto skupinu tabu. Navíc nejen bývalému lidoveckému ministrovi Hermanovi jsou vztahy naše vztahy s Německem na vrcholu maxima. Proč také ne. Naši občané se stali pro německé firmy levnou pracovní silou, kvalifikovanou a spolehlivou.

Bylo by neseriózní zapomenout na „výkvět našeho národa“, umělce. Převlékači kabátů pro svoji uměleckou tvorbu se většinou neštítili ničeho. Měl by snad Zdeněk Svěrák a další žebrat o peníze na své projekty, když Česká televize k nim byla vždy tak štědrá.

Přiznejme si, že Česká republika, stejně jako republika slovenská a další země Visegrádské skupiny nejsou vždy slušnými žáky evropské unie. Ba co víc, občas vzdorují vůči jejím nařízením. Finanční dotace na chodníky a výstavbu dětských hřištˇ by chtěli, ale přijmout nějakého uprchlíka?

Zdá se, že na Slovensku skutečně k  vyvolání majdanu mladého novináře s partnerkou „obětovali“.

Doufejme, že v případě vyvolání  majdanu  v naší republice zůstane jen u fake news. Podobné té z listopadu 1989, kdy k dosažení státního převratu byla vypuštěna fáma o mrtvém studentu Martinu Šmídovi, fiktivní oběti policejního zásahu proti studentské demonstraci.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…