Kleslová (ANO): Nejsem démonizovaným zákulisním hráčem. Dávám k dispozici svou funkci

27.10.2015 14:26

Už dva měsíce čelím štvavé kampani, která účelově poškozuje mé jméno, mou lidskou i odbornou pověst, a která v historii novodobé české politiky nemá obdoby. Žádný z politiků, natož političek, nebyl takovému soustředěnému tlaku dosud vystaven. Jsem znechucena způsobem politiky, jehož fatální důsledky se už projevují na mém zdraví i v mém soukromí.

Kleslová (ANO): Nejsem démonizovaným zákulisním hráčem. Dávám k dispozici svou funkci
Foto: red
Popisek: Radmila Kleslová (ANO)

Dlouho jsem zvažovala, jak prokázat, že nejsem démonizovaným zákulisním hráčem, který, ač není součástí zastupitelstva HMP, údajně řídí jeho rozhodování.

Hledala jsem konstruktivní řešení, které umožní identifikovat skutečné příčiny současných problémů a umožní těm, kteří tvrdili, že „s Kleslovou v zádech“ nemohou Prahu řídit, aby se soustředili na práci a prokázali svoje politické, odborné i manažerské kvality.

Proto svolávám Krajský sněm pražské organizace hnutí ANO, chci členům pražské organizace umožnit, aby si zvolili nového předsedu a svou funkci předsedkyně pražské krajské organizace dávám k dispozici.

Pomáhala jsem budovat pražskou organizaci, byla jsem ve vyjednávacím týmu, který sestavil koalici na pražském magistrátě, jako krajská předsedkyně jsem vyhrála volby na Praze 10. Naplňovala jsem vizi vedení ANO a pomáhala k vítězství hnutí ve volbách.

Pro hnutí ANO jsem chtěla pracovat, využít svých odborných zkušeností i energie, odmítám ale hrát roli člověka, který za cenu vlastní dehonestace slouží k odvádění pozornosti od nekompetentnosti jiných. Ani vstřícný krok, odchod z  dozorčí rady a z představenstva společností, kam jsem byla nominována  na základě doporučení Rady města Prahy, tedy na základě souhlasu všech koaličních partnerů, tyto útoky nezastavil. Moje výzva, aby Trojkoalice opustila své funkce v dozorčích radách a představenstvech, byla ignorována, naopak diskuze nad mým angažmá neustále pokračuje. I tato skutečnost mne přesvědčila, že jde výhradně o plánovanou společenskou a politickou likvidaci mé osoby.

Přesto, nakolik jsme znechucena tímto projevem politiky, poznala jsem i lidi, kteří pracovali s obrovským nasazením, nenechali se zviklat výpady proto mně a stále věří, že naše práce měla smysl. Těm všem přeji jen to nejlepší, především zdraví a  energii do dalšího období.

JUDr. Radmila Kleslová

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Kuba: Letiště se nám v loňském roce podařilo rozhýbat a rozlétat

8:19 Hejtman Kuba: Letiště se nám v loňském roce podařilo rozhýbat a rozlétat

Cestovní kancelář Čedok přidává na zimní sezonu první destinaci z Českých Budějovic. Z jihočeského l…