Kobza (SPD): S EU do zářné budoucnosti (europapalášů)

06.01.2021 16:45

Myslíte, že nám vládnou kompetentní a rozhodní představitelé? Nebo že jen prodávají budoucnost našich dětí (když sami často žádné nemají, tak proč by se starali o ty naše, že?) za svůj současný dočasný luxusní život a bezbřehou moc?

Kobza (SPD): S EU do zářné budoucnosti (europapalášů)
Foto: SPD
Popisek: Jiří Kobza, poslanec za politické hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD). Je členem zahraničního výboru a místopředsedou výboru pro životní prostředí

Myslíte si, že důkazem jejich odbornosti je, že sní své pomatené sny o snižování obsahu uhlíku v atmosféře (a tím i v biosféře) bez toho, že by tušili, co tím způsobí?

Anketa

Má vláda otevřít horská lyžařská střediska?

62%
hlasovalo: 17967 lidí

Myslíte, že je od nich moudré, že zatímco Erdogan vážně vymýšlí, jak posunout hranice Turecka na severozápad (a vede útočné války v rozporu s mezinárodním právem minimálně na čtyřech frontách – bez jakékoli reakce tzv. „demokratického Západu“), oni vytvářejí další a další nátlakové systémy, jak přinutit zbývající evropské státy k tomu, aby se pokorně nechaly zaplavit ve zničující vlně migranty z Afriky a Středního východu? 

Je snad důkazem jejich odbornosti a starosti o naši budoucnost jejich neustálé ustavování dalších a dalších fondů (Fond obnovy, Zelený fond, Migrační fond, New Generation fond), kvůli kterým se musíme zadlužit (a ručit za jiné státy, které tyto peníze dostanou), abychom mohli tyto neustále rostoucí „výhody“ našeho členství v EU zaplatit – a s námi naše děti a vnuci?

Rafinovaně propracovaný eurospeak kryje celou tuto špínu pavučinou líbivých hesel, jejichž skutečný hrozivý význam 99% Evropanů vůbec nechápe.

Přiznejme si, že členství ČR v EU nám daleko více odneslo (a odnáší každý rok), než přineslo. Díky EU zmizely naše významné výrobní kapacity (např. cukrovary) a soběstačné zemědělství, naše tradiční odbytiště zabraly evropské korporace a naše dříve nulové zadlužení (naopak mnoho států dlužilo nám) se začalo propadat do pekelných hloubek.

Zato přibylo montoven a logistických center, aby nic nebránilo pohybu zboží z levné výroby na východě k výhodnému prodeji na západě.

Bývalý prezident Klaus prý kdysi prohlásil, že máme opustit nerentabilní průmyslovou výrobu (netuším, co měl na mysli, o naše výrobky byl minimálně ve 2/3 světa veliký zájem) a namísto toho se věnovat oblasti služeb. 

Tato slova se bohužel naplnila. Dohromady už nic nevyrábíme a stali jsme se lacinými sluhy, totálně závislými na euromocipánech.
Ve starém Římě byla instituce otroctví kvůli dluhům. EU verze se může nazvat poddanství s nesplatitelnými dluhy.

Zatímco ve středověku hlídala poddané církev skrze náboženství, v EU novověku je hlídá „liberální“ ideologie (s cenzurou a sankcemi), vnucovaná hlava nehlava ze všech stran, od špiček EU v čele s Věrou Jourovou až po místní a krajské pirátské radní pro školství (za bezbřehé, ale z našich kapes placené asistence neziskovek typu Člověk v tísni). 

Všichni se starají o dostatečně důrazné vymývání hlav našich dětí, aby je snad nenapadlo chtít vyměnit bujaré večírky Erasmu v zahraničí za nějakou pofiderní samostatnost své země.

To vše probíhá v době, kdy džihádisté, navezení po tisících tou samou EU do Evropy, plánují další a další vraždy náhodných kolemjdoucích, požáry kostelů a znesvěcování hřbitovů. To vše probíhá v době válek na jih a na západ od EU, to vše probíhá v době, kdy stovky až tisíce nelegálních migrantů (za potlesku aktivistů EU a skvěle placených neziskovek)přistávají v Itálii, Řecku, na Maltě, na Kypru a ve Španělsku každý den. 

Zatímco naši vojáci umírají v nesmyslných misích v Afghánistánu a v Mali, občané těchto zemí si užívají sociální dávky a ochranu mladistvých (všem je podle jejich tvrzení maximálně 16 let) v Evropě. Jen se tomu jaksi naše masmédia, plná covidové hysterie, zapomínají věnovat.

Kdysi jsem uzavíral podobné úvahy otázkou, jak je možné, že se svět zbláznil. Nyní si myslím, že je na čase praštit do stolu a zařvat: to jsme opravdu tak zhloupli za těch 30 let, že si tohle všechno vydírání, vysávání, oblbování a ničení mladé generace aktivisty v cizích službách už na základních školách, necháme líbit? Není na čase zařvat „A dost!“?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.