Kolovratník (ANO): Jsem pro tvrdší tresty za usmrcení pod vlivem alkoholu

24.11.2019 5:29

Komentář na facebookovém profilu ke zpřísnění trestů

Kolovratník (ANO): Jsem pro tvrdší tresty za usmrcení pod vlivem alkoholu
Foto: Archiv Martina Kolovratníka
Popisek: Martin Kolovratník

Jak se říká "nikdo nemá patent na rozum". Ani já ne. Rád bych proto znal Váš názor. Myslím, že není potřeba dlouze psát o tom, kolik lidí zemřelo při nehodách, které zavinili řidiči pod vlivem alkoholu nebo drog. Takovýchto případů bychom našli bohužel nespočet. Víte, podle mě může člověk udělat chybu a spáchat dopravní nehodu. To se prostě děje i zkušeným řidičům. Ale každý, kdo sedá za volant pod vlivem alkoholu nebo drog a spáchá dopravní nehodu, by měl tvrdě nést následky a zodpovědnost za své rozhodnutí.

Otevřeně proto říkám, že jsem pro tvrdší tresty za usmrcení pod vlivem alkoholu. Auto je v případě jízdy pod vlivem drog nebo alkoholu „smrtící zbraň“, za kterou platí nevinní lidé. To se musí změnit! Vidíte to stejně jako já?

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

21:10 Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání s krajany.