Korchová (KDU-ČSL): Benešov nad Černou čekají další investiční akce

25.06.2021 7:37

Obec Benešov nad Černou bude v druhém pololetí letošního roku pokračovat v dalších investičních akcích, které přispějí ke zkrášlení obce a zkvalitnění místní infrastruktury.

Korchová (KDU-ČSL): Benešov nad Černou čekají další investiční akce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo KDU-ČSL

„Budeme pokračovat v obnově fasád na obecních budovách. V současné době probíhá obnova fasády na domě čp. 125, který stojí na náměstí. Nachází se v něm obecní knihovna, lékařské ordinace, byty atd.

Anketa

Má Robert Šlachta vaši důvěru?

56%
37%
hlasovalo: 16628 lidí

Připravujeme také obnovu mobiliáře na náměstí, Postupně budou přibývat nové květináče s květinami, nové lavičky a odpadkové koše. Připravuje se i obnova kříže u kostela,“ vyjmenovává starostka Benešova nad Černou Veronika Zemanová Korchová.

„V Černém údolí proběhne uložení kabelu vysokého napětí v zemi na pozemcích, které jsou v územním plánu zařazené pro výstavbu rodinných domů. V současné době se řeší možnost sjezdu z pozemkových parcel na silnici. Pokud budou sjezdy odsouhlasené, pozemky pro výstavbu se oddělí geometrickým plánem, kdy by mohlo vzniknout až pět parcel. Uložením kabelu vysokého napětí vznikne větší prostor pro stavbu,“ doplňuje starostka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gregorová (Piráti): Obchod se zbraněmi bude pod lepší kontrolou

14:07 Gregorová (Piráti): Obchod se zbraněmi bude pod lepší kontrolou

Europoslanci dnes schválili vylepšená opatření pro dovoz, vývoz a tranzit střelných zbraní, jejich k…