Krajča (KSČM): Kauza Hlubuček

17.06.2022 4:31 | Tisková zpráva

Do jakého bahna zavedlo Prahu její současné vedení, odhaluje kauza Petra Hlubučka, který od posledních komunálních voleb zastával funkci náměstka primátora hlavního města.

Krajča (KSČM): Kauza Hlubuček
Foto: kscm.cz
Popisek: Milan Krajča, člen Ústředního výboru KSČM

Ten byl zadržen policisty z Národní centrály proti organizovanému zločinu a obviněn z trestného činu přijetí úplatku a účasti na organizované zločinecké skupině v souvislosti s hospodařením pražského dopravního podniku.

Neustálé deklarace vedení metropole o boji proti korupci se ve světle aktuálních odhalení ukazují jako naprosto falešné. Nyní je zřejmé, že se v porovnání s předchozími vedeními hlavního města vůbec nic nezměnilo a Praha je korupcí doslova prolezlá.

KSČM proto požaduje důkladné vyšetření hospodaření Dopravního podniku hlavního města Prahy a všech podezření na nezákonné jednání představitelů města. Účinný a systematický zápas proti korupci, tunelování, klientelismu a kmotrovským praktikám je pro komunisty v hlavním městě jednou ze zásadních priorit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kovářík (ODS): Praha obdržela od státu finance na provoz služeb dětských skupin

22:01 Kovářík (ODS): Praha obdržela od státu finance na provoz služeb dětských skupin

Ministerstvo práce a sociálních věcí poskytlo hlavnímu městu Praze 30,3 milionů korun na fungování s…