Krajská organizace TOP 09 si volila nové vedení, předsedou se stal Martin Chroust

21.02.2019 13:41

Na dvouleté období byl Krajským předsedou TOP 09 Liberec zvolen Martin Chroust. O jeho zvolení rozhodlo včera večer 32 z 37 delegátů krajské organizace Libereckého kraje, kteří se sešli v jabloneckém Eurocentru. Krajskými místopředsedy se stali Viktor Liška, Miloslav Václav a Dana Lapáčková.

Krajská organizace TOP 09 si volila nové vedení, předsedou se stal Martin Chroust
Foto: TOP 09
Popisek: Martin Chroust

“Mého zvolení do čela krajské organizace TOP 09 si nesmírně vážím a přijímám tento úkol s velikou pokorou. Jsem přesvědčený že mohu přinést čerstvou energii a nové nápady. V následujících dobách nás všechny bude čekat hodně práce a pevně věřím že moje vize dopadnou na úrodnou půdu. Jsem rád že se mohu opřít o zkušené členy jednotlivých regionálních organizací a na spolupráci se už nyní těším,” komentoval rozhodnutí členů krajské organizace nový předseda Martin Chroust.

Martin Chroust, 37 let, žije v Liberci. OSVČ, marketér, pracuje jako obchodní zástupce ve společnosti Media club. Členem TOP 09 je od roku 2017. Vystudoval obor Mezinárodní vztahy a Evropskou Unii.

“TOP 09 čeká v nejbližší době výzva v podobě voleb do Evropského parlamentu, později senátní a krajské volby. Mým úkolem je pracovat tak, aby byla TOP 09 silnější a sebevědomější stranou. Růst a stabilizace členské základny, hledání nových tváří a komunikace s veřejností bude hlavním cílem mého volebního období,” dodal Martin Chroust.

V předsednictvu krajské organizace ještě usedne Pavel May, Josef Holický, Ondřej Bašus, Zdeněk Chmelík a Pavel Nalezený.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: Zdravotnický systém musíme nastavit tak, abychom nemuseli řešit jenom následky

18:09 Premiér Fiala: Zdravotnický systém musíme nastavit tak, abychom nemuseli řešit jenom následky

Předseda vlády Petr Fiala vystoupil v úterý 23. dubna 2024 s projevem na 3. summitu Zdravotnického d…