Kubisková (Přísaha): Proč máme tak drahé jídlo, i když ceny energií a zemědělci zlevňují?

23.08.2023 12:04 | Ze sítí
autor: PV

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu kv drahým potravinám.

Kubisková (Přísaha): Proč máme tak drahé jídlo, i když ceny energií a zemědělci zlevňují?
Foto: Facebook
Popisek: Karolína Kubisková

Nikdo ať mi netvrdí, že na trhu s potravinami nedochází k tržním selhání! ÚOHS sice podnět na prošetření smetl ze stolu a tvrdí, že se nic nestalo, já mu ale nevěřím.

Jak jinak mi vysvětlíte, že máme pořád tak drahé jídlo, i když ceny energií a také zemědělci zlevňují? Proč na podzim zvedlo SHODNĚ pět největších výrobců cukru cenu o 100 %? A to přesto, že ho vyrobíme víc, než spotřebujeme a jsme dokonce exportní zemí! I sám, dnes už exministr zemědělství, Nekula zpochybnil výroky antimonopolního úřadu o tom, že je všechno v pořádku.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

Mgr. Vít Rakušan byl položen dotaz

Co přesně byste nyní udělal jinak?

V čem jste podle vás byli málo odvážní? A nemyslíte, že řadu voličů mohl odradit i ten váš boj s dezinformacemi, za který jste schovávali podle mě spíše jen snahu umlčet jiný názor? Nebo jinak, co jste udělali pro svobodu slova, a proto, aby se lidé nebáli říkat své názory nahlas, což se děje?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Dva roky po masakru na FF UK: Stát selhal

10:04 Vích (SPD): Dva roky po masakru na FF UK: Stát selhal

Uplynuly dva roky od masové střelby na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy, při níž bylo zavraždě…