Langšádlová (TOP 09): Když ukážeme, že Ukrajina není sama, odradíme tak Putina

06.12.2021 8:38 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k možné ruské invazi na Ukrajinu

Langšádlová (TOP 09): Když ukážeme, že Ukrajina není sama, odradíme tak Putina
Foto: Hans Štembera
Popisek: Helena Langšádlová

To, čeho se Ukrajina obává a já se k Ukrajincům přidávám, se opravdu může stát - hrozí zahájení ruské invaze na Ukrajinu. Rusko tak může završit konflikt, který již v roce 2014 samo vyvolalo anexí Krymu. O této skutečnosti nás a své další spojence varovaly americké zpravodajské služby.

Navrhovaly, abychom zavedli ekonomická a vojenská opatření. Ukážeme-li totiž, že Ukrajina není sama a že společně máme sílu ji ochránit, odradíme tak Putina a jeho nohsledy od útoku. Nepřeji si žádný válečný konflikt, proto bychom se měli všemi prostředky pokusit, aby Rusko od tohoto plánu upustilo.

Žel Rusko má nyní ideální příležitost pro invazi. V Německu probíhá výměna vlády a Evropa zároveň trpí nedostatkem plynu a jsme do jisté míry závislí na ruských dodávkách. I proto je důležité, abychom jako celá Evropská unie pracovali na své nezávislosti na státech podobných Rusku. Postupný odklon od fosilních paliv je jedním z nástrojů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šmarda (SOCDEM): Na střední třídě stojí celá společnost. A lidé ze střední třídy dnes chudnou

21:03 Šmarda (SOCDEM): Na střední třídě stojí celá společnost. A lidé ze střední třídy dnes chudnou

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ekonomice.