Levová (SPD): Peticí žádají zákonodárce, aby se postavili Zemanovi

23.12.2018 17:03

Začíná být "atentát na prezidenta" v ČR folklórem? Pokaždé za ním stojí eurohujeři nesnášející každého, kdo neuctívá Unii a západní část Evropy, která nás již desítky let úspěšně vysává. Je na čase se rázně ozvat proti tomuto „Kavárenskému“ pamfletu.

Levová (SPD): Peticí žádají zákonodárce, aby se postavili Zemanovi
Foto: Archiv J.Levová
Popisek: Kandidátka na primátorku Plzně Jana Levová

Atentát na prezidenta Klause spoluorganizoval docent Václav Mikota. Pan docent byl prezidentem České psychoanalytické společnosti a byl spoluautorem „atentátu na prezidenta Klause“ v roce 2009, kdy se skupina psychologů, psychiatrů a psychoanalytiků rozhodla, že prohlásí prezidenta České republiky za částečně nezpůsobilého k právním úkonům, protože bojoval proti ratifikaci Lisabonské smlouvy a odmítal ji podepsat. Samozřejmě že se v tomto „atentátu“ angažoval i kněz Tomáš Halík. Současnost dokazuje, že prezident Klaus měl v případě Lisabonské smlouvy pravdu a její ratifikace připravila ČR o suverenitu.

A máme tady rok 2018 a petici, ve které skupinka z okolí „Pražské kavárny“ a některých umělců žádá poslance a senátory, aby zastavili českou hlavu státu. Petenti chtějí, aby se zákonodárci postavili ostudným výrokům českého prezidenta. Zároveň žádají, aby zákonodárci přijali opatření, která omezí prezidenta republiky. Takže další "atentát" na prezidenta, tentokrát Zemana.

Nesouhlasím s panem prezidentem úplně ve všem, ale tento dle mého pomatený pamflet nikdy nepodepíšu a nebudu podporovat ve sněmovně. Co se to v té naší zemi děje? Proč mají někteří spoluobčané potřebu omezovat někomu jeho pravomoci pokaždé, když neskáče dle EU a eurohujerů? Je na čase se rázně ozvat proti těmto snahám. Prezident má důvěru 55% občanů. Tak to „Kavárno“ proboha už pochopte a demokraticky respektujte.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.