Lukša: Bělobrádek poslední dobou perlí

30.08.2017 14:47

Pokud se jeho vtípek nepodaří, jsou prostě blbci ti, kteří jej nepochopí. Jistě je tu spousta věcí k řešení a mocný šéf lidovců by měl ponechat lidem právo říct o svém pejskovi, že umřel.

Lukša: Bělobrádek poslední dobou perlí
Foto: top09.cz
Popisek: starosta Čeladné Pavol Lukša

Mnohdy se stává členem rodiny a pro osamělé lidi i záchranou, která je nutí k životu, péči o něj, procházkám, a tak vlastně kontaktu s vnějším světem. A jestli řeknu o svém domácím miláčkovi, že umřel, rozhodně tím nevyjadřuji levicový názor. Nazývat ty, kteří jeho nepovedený vtip neakceptují, idioty, je jen další vulgaritou z úst tohoto lidovce. Akorát nám předvádí, co může z člověka udělat moc. Patent na rozum však tento pán rozhodně nemá. Kam zmizela tolik jím deklarovaná lidovecká pokora, když vyjádření vlastního názoru člověka považuje za idiotismus?

Pavol Lukša, předseda Dobré volby 2016

Převzato z profilu.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Musíme se připravit a adaptovat

18:09 Hejtman Grolich: Musíme se připravit a adaptovat

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke globální krizi.