Majerová (Trikolora): Trestní oznámení? V den voleb? Dříve či později dojde i na vás

27.01.2023 16:02 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k trestnímu oznámení poslance Letochy (STAN) proti předsedkyni Trikolory Zuzaně Majerové.

Majerová (Trikolora): Trestní oznámení? V den voleb? Dříve či později dojde i na vás
Foto: Archiv Zuzany Majerové
Popisek: Předsedkyně Trikolory Zuzana Majerová

PŘEVZATO ZE STRÁNKY Trikolora

„Volby ještě nezačaly a Fialova vládní koalice již předvádí, co nás čeká, pokud se ještě více usadí v sedle. Petr Letocha, poslanec-udavač z "mafiánské" organizace STAN, politik-udavač vládní pětikoalice, která, aniž se vlastních obyvatel zeptala, zdali s tím souhlasí, zavlekla naši zemi do cizí války, udal předsedkyni Trikolory Zuzana Majerova, že prý šířila poplašnou zprávu, když artikulovala obavy před mobilizací, o které ostatně hovořil sám náčelník generálního štábu Řehka. A hned se s tím ten trouba-udavač ještě běžel pochlubit na Facebook.”

Pane Fialo a další vládní potentáti, tomu se tedy opravdu říká volební "entrée". Trestní oznámení na předsedkyni opoziční politické strany v den voleb - to nevymyslíš. Gratulujeme!

Tak jen tak dál, soudruzi! Pokud si takhle představujete tu demokracii a svobodnou výměnu názorů, je to vaše věc. Ale neděláte dobře. Dříve či později totiž dojde i na vás. To staré pořekadlo, že kdo s čím zachází, tím také schází, stále platí. A nic netrvá věčně. Budeme si to pamatovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.