Maláčová (ČSSD): Vděk, velká pokora, a upřímně – také trochu smutek...

17.12.2021 17:36 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k nástupu nové vlády.

Maláčová (ČSSD): Vděk, velká pokora, a upřímně – také trochu smutek...
Foto: Daniela Černá
Popisek: Ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová

Dneškem předávám štafetu vedení MPSV. 

Anketa

Bude válka mezi Ruskem a Ukrajinou?

20%
77%
hlasovalo: 17529 lidí
Děkuji za vaši důvěru, nespočet milých setkání, a hlavně za to, že jsem mohla neúnavně pracovat pro zaměstnance, rodiny s dětmi, pracovníky v sociálních službách, hendikepované, pro seniory a seniorky… a prostě pro vás všechny. Podařilo se toho tolik.

Děkuji také svým kolegům a lidem, kteří při mně stáli během přílivových vln všeho druhu. Jen díky nim jsme společně mohli udělat kus sociálnědemokratické práce. A za to, přátelé, za to to celé stálo.

Dovolte mi ještě popřát hodně štěstí mému nástupci. Bude třeba mnoho vytrvalosti, houževnatosti a kuráže do práce, která není jednoduchá, o to víc je ale důležitá. Symbolicky mu předávám Desatero férové práce a věřím, že i on bude bojovat za to, aby se pracující lidé v naší zemi měli lépe. Součástí dobře odvedené práce je totiž i chápání zodpovědnosti za společnost jako celek a pokračování v tom, co má smysl.

Může jít o obrázek 1 person , indoor a text that says 'Hodnoty vytvárí svojí prací zamestnanec. II Minimální mzda tvorí 50 % prumerné mzdy. III Tydenní pracovní doba nepresahuje 35 hodin. I Dovolená zaméstnance trvá alespon5 tydnű. VI Nemocenská je proplácena od prvního dne nemoci. VII Práce bez sociálních odvod? je nelegální. VIII Ženy muži pobírají celé zemi stejnou práci stejnou mzdu. IX Agentury práce jsou zakázané. za presčas, práci nocia víkendu jevevš50% mzdy zaméstnance. Dováženi levné pracovní síly zezahraniči je neprijatelné.'

Tak držím pěsti!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…