Malý (Trikolora): Kdy přestanete lhát nejen o Ukrajině a manipulovat národ?

07.01.2024 22:01 | Komentář

Mám na dění na Ukrajině svůj názor a opravdu nečerpám z proruských medií. Válka a genocida tam dle mého názoru nezačala v roce 2022, ale v roce 2014 po převratu zvaném Majdan, organizovaném Západem (jak sám přiznává).

Malý (Trikolora): Kdy přestanete lhát nejen o Ukrajině a manipulovat národ?
Foto: archiv M. Malý
Popisek: Mchal Malý

Dohody Minsk 1 a Minsk 2 měly jen získat čas na vyzbrojení Ukrajiny a přípravu války s Ruskem a její vyprovokování. To ostatně přiznala Angela Merkel i politici Západu, USA a Británii nevyjímaje. Fašismus na Ukrajině není? Ale hlavní třída Štěpana Bandery v Kyjevě je. Stejně jako jeho pozlacené sochy. Vojáci mají na Ukrajině nacistické nášivky i tetování, vojenská technika zase nacistické znaky. Financování války na Ukrajině a dodávky vojenské techniky provází prý doslova brutální korupce.

Anketa

Líbil se vám novoroční projev prezidenta Petra Pavla?

4%
35%
hlasovalo: 39615 lidí

Humanitární pomoc, dodaná Ukrajině, se prodává v jejích supermarketech, mnohdy se prý i vyhazuje. Obchod s lidskými orgány prý doslova díky mrtvým, ale zejména těžce raněným vojákům (kteří by možná přežili) vzkvétá.

Pokud na toto někdo poukáže, je proruský šváb a dezolát. Chytrolíni píší Rusko se dvěma „s“ a přitom nechápou, že to, co Rus v životě nenávidí nejvíc, je právě fašismus. Před lety jsem se dočetl, že když fašistická německá armáda postupovala na Moskvu, Ukrajinci ji prý vítali jako osvoboditelku.

Nevím, nechci tady rozebírat témata, jako Katyň, dozorci v koncentračních táborech a další. Ale dnes se mi vrátily myšlenky k událostem před deseti lety a k tomu, jak to celé začalo. A tak jsem si prošel archiv médií. Nikoli zahraničních, ale našich. A tak se ptám, změnila se po únoru 2022 mávnutím proutku Ukrajina, nebo se jen změnila propaganda, řízená Západem? Odpovězte si sami.

A tak se vás ptám: Kde je ta pravda, a kdo rozhoduje o tom, co je pravda? Dohledáváním faktů (ZDE) jsem strávil dva dny, a tak prosím, zkuste tento text sdílet pro prozření ostatních. Díky.

Článek byl převzat z Profilu Michal Malý

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kovářová (STAN): Politika se nedá dělat od jedné tiskovky k druhé

18:05 Kovářová (STAN): Politika se nedá dělat od jedné tiskovky k druhé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k neúčasti hnutí ANO na jednání o důchodové reformě n…