Marek (ANO): Vzkaz veřejnosti

30.03.2015 22:51

Vážení spoluobčané, patřím v zastupitelstvu mezi nováčky. Děkuji za důvěru, kterou jste mi dali.

Marek (ANO): Vzkaz veřejnosti
Foto: red
Popisek: Politické hnutí ANO

Je mi 45 let, mám 3 děti. Jsem rodilý Hradečák a v Hradci Králové žiji i pracuji. Patřím mezi aktivní lidi. Doposud jsem se věnoval nejvíce rodině, přátelům a místním problémům (člen KMS), kde jsem měl možnost problém napravit rychle a efektivně. Dlouhodobě podporuji řadu projektů neziskových či sportovních organizací, školních či kulturních akcí. Na některých se podílím i jako součást pořadatelského týmu. Jako každého rozumného občana mne mrzí podle mne až příliš časté plýtvání finančními prostředky, neefektivní správa města či dokonce zcela špatná rozhodnutí. Moc dobře vím, že to nezměníme máchnutím kouzelného proutku. Proto jsem se rozhodl kandidovat do zastupitelstva města a díky vám jsem uspěl. Nyní pracuji jako předseda kontrolního výboru města a člen Komise pro rozvoj cestovního ruchu. Nebojte se mne kontaktovat, jsem totiž v zastupitelstvu díky vám a věřím, že v řadě věcí vám budu moci pomoci přímo nebo jen radou.

Na závěr mi dovolte nám všem popřát, aby naše město Hradec Králové bylo tím nejlepším místem pro život, kulturu, sport či podnikání. Teď k tomu budu moci trochu přispět. Nic jiného si totiž nepřeji. Tak do práce.

Pavel Marek
Zastupitel města Hradec Králové

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štěpánek (Trikolora): Normální vláda by Koudelku už dávno odvolala

9:02 Štěpánek (Trikolora): Normální vláda by Koudelku už dávno odvolala

Kdybychom žili v normální zemi a měli normální vládu, vláda by ředitele Bezpečnostní informační služ…