Mašek (ANO): Chováte se jako primitiv, pane redaktore ze serveru Forum 24

16.02.2023 7:29 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k polemice s poslancovým postojem k míru.

Mašek (ANO): Chováte se jako primitiv, pane redaktore ze serveru Forum 24
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Jiří Mašek (ANO)

Zdravím všechny.

Tak už se zase hnojomety rozjely, a vládní propaganda maká na plné obrátky. Forum24, europoslanec za KDU-ČSL Zdechovský a další a další začali s mojí dehonestací. Pánové máte to marný ... můj názor se nezmění i když budete vyhrožovat.

Není to tak dlouho co musel Úřad vlády vysvětlit kontroverzní záměr, kdy podepsal smlouvu až na půl milionu korun ročně s novinářem a komentátorem serveru Forum24 Jiřím Sezemským. No světe div se zrovna ten samý plátek už rozjel kampaň na mé zdehonestování, protože jsem si dovolil napsat „diplomatické mírové řešení“.

Jan Jandourek starokatolický kněz, editor internetového deníku Forum24 uvádí: Letka mírových holubic teď pořádá takový slet, že to připomíná slavný horor Ptáci.

Zvláštní názor … ale pokračujeme.

Pak připomíná jakési usnesení sněmovny z března loňského roku, které „žádá vládu České republiky o intenzivní diplomatické kroky s cílem rychlého ukončení válečného konfliktu na Ukrajině“.

Jakési usnesení? Tento bod byl předložen po předchozím projednání a v souladu s usnesením výboru pro bezpečnost z 10. 3.2022, kde byl také schválen. V hlasování dolní sněmovny číslo 7 bylo přihlášeno 148 poslankyň a poslanců, pro bylo 140, proti žádný, návrh byl přijat. Zdrželo se 8 poslanců 7 za TOP09 a jeden KDU-ČSL. Každé usnesení sněmovny je pro vládu závazné pane redaktore. To byste měl vědět ale … i když chápu že ve Foru24 to asi potřeba není. Pokračujeme.

Jandourek píše: Poté přichází mimořádně odporné pasáže: „Rád bych připomenul několik skutečností: před napadením RF byla Ukrajina země s vízovou povinností, gigantickou korupcí, občanskou válkou, velebící vlastní nacionalisty, se soukromými armádami oligarchů, s vraždami novinářů a členů opozice.“

A to je jako lež? Pokud chcete v některých věcech polemizovat, nastudujte si alespoň nedávnou historii. Uváděl jsem to v souvislosti s tím, že rozhodně nesplňují podmínky pro okamžité přijetí do EU či NATO. Pokračujeme.

Jandourek píše: Kdo je u nás hloupý, navedený nebo přímo placený, to se třeba ukáže časem. Teď je to jedno. Po ovoci poznáte je. Pan Mašek se zařadil do hejna holubic, které se nechaly okroužkovat značkou Z.

Co k tomu napsat? Nic ... chováte se jako primitiv, pane redaktore.

Co se týká pana europoslance Zdechovského … toho asi nemá cenu ani komentovat anebo jen trošku.

Pane Zlechovský, začínám mít o vás už obavy. Vypadá to totiž, že vy si tu válku užíváte. V tom se ale lišíme. V mém světě je válka špatně. Nejvíc ji vždy odnesou obyčejní lidi, a ne politici. Proto chci, aby svět začal tlačit obě strany i k mírovým jednáním.

Další výživné zprávy o tom, že jsem kolaborant a bůh ví co nebudu komentovat. Všem těm placeným hejtrům vzkazuji. S jakoukoli válkou, tedy i tou na Ukrajině, jako lékař i jako poslanec a místopředseda výboru pro bezpečnost a jako člen výboru pro zdravotnictví, nemohu souhlasit a odsuzuji ji. Principiálně odsuzuji ozbrojené konflikty a preferuji, pokud je to jen trochu možné, mírová řešení konfliktů.

Tečka 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bartošek (KDU-ČSL): Patříme do Evropy, ne k Rusku. Proto dnes slavím výročí vstupu do EU

22:12 Bartošek (KDU-ČSL): Patříme do Evropy, ne k Rusku. Proto dnes slavím výročí vstupu do EU

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výročí vstupu České republiky do Evropské unie.