Ministr Vojtěch: Vytvořili jsme jednoduchý formulář, který řeší nedostupnost péče

24.09.2019 6:27

Komentář na facebookovém profilu k lékařské dostupnosti

Ministr Vojtěch: Vytvořili jsme jednoduchý formulář, který řeší nedostupnost péče
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch

Dostupnost zdravotní péče je naprosto klíčová věc pro nás všechny. Může se však stát, že lidé nemohou najít lékaře, kterého potřebují a neví, na koho se obrátit, aby jim s tím pomohl.

Takže jedna strašně moc důležitá věc. Zajistit lékařskou péči mají povinnost zdravotní pojišťovny. Pokud tedy nemůžete najít lékaře, obraťte se na svou zdravotní pojišťovnu. Stačí zavolat na jejich infolinku, nebo kouknout na jejich web, kde většina z nich má mapu poskytovatelů zdravotní péče.

My jsme se rozhodli v tomto směru občanům, kteří nemohou najít lékaře, pomoci a vytvořili jsme jednoduchý formulář na webu ministerstva. Odkaz na něj vám přikládám k tomuhle příspěvku, tak na něj koukněte ZDE.

Sám jsem si to vyzkoušel a vyplnění formuláře mi zabralo asi 2 minuty. Stačí vyplnit jakého lékaře hledáte, svou zdravotní pojišťovnu, na kterou se pak formulář odešle, a kontaktní údaje, aby vás pojišťovna mohla kontaktovat zpět. Věřím, že to všem urychlí cestu v hledání lékaře.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

13:09 Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

Reakce na veřejném facebookovém profilu strany na urážky v komentářích