Ministryně Maláčová: Moji milí zaměstnanci v sociálních službách

09.03.2021 15:09

Komentář na facebookovém profilu k odměnám v sociálních službách.

Ministryně Maláčová: Moji milí zaměstnanci v sociálních službách
Foto: Screen ČT24
Popisek: Ministryně Jana Maláčová na tiskové konferenci

Moji milí zaměstnanci v sociálních službách! Už rok zažíváte koncentrované napětí a strach, přesto je ale denně přetavujete ve velikou sílu.

Proto mám obrovskou radost, že vám můžu sdělit tuhle novinku! Na vládě jsme pro vás schválili druhé kolo odměn. Až 50 000 Kč hrubého pro jednoho zaměstnance. Ptáte se mě také na zdravotníky v sociálních službách. Doteď řešilo jejich odměny Ministerstvo zdravotnictví, nyní už se mu do toho ale nějak nechce. Nově tak bude MPSV vypisovat odměny i zdravotníkům v sociálních službách.


Věřím, že vás tahle zpráva potěší.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David (SPD): Až do posledního Ukrajince

16:21 David (SPD): Až do posledního Ukrajince

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vývoji vojenského konfliktu na Ukrajině