Munzar (ODS): Budeme důraznou opozicí

12.07.2018 16:13

Komentář na facebookovém profilu k novému působení vlády.

Munzar (ODS): Budeme důraznou opozicí
Foto: ods.cz
Popisek: Vojtěch Munzar (ODS)

Česká republika má po 3/4 roce od voleb další levicovou vládu s důvěrou. Po levicových vládách Zemana, Špidly, Grosse, Paroubka a Sobotky nastupuje levicová vláda Andreje Babiše, která je navíc poprvé od roku 1989 podporována hlasy KSČM. To spojení je vlastně logické, od voleb se v hlasování ve sněmovně nejvíce shodlo právě ANO s KSČM. Co z toho plyne?

Vláda bude pokračovat v tom, co začala vláda předchozí. Půjde po krku střední třídě, podnikatelům a živnostníkům a všem samostatným a svobodným lidem. Bude zvyšovat míru regulace, represe, přerozdělování, málo investovat, zvyšovat provozní náklady státu a více peněz projídat na úkor budoucnosti. My v ODS i já osobně jako poslanec budeme důraznou opozicí, budeme obhajovat svobodu, ochranu soukromého vlastnictví, nízké daně, malý a přátelský stát a principy demokracie. Držte nám palce!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

18:09 Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu zákona na zrušení veřejnoprávních médií na S…