NS-LEV 21: Prˇedsedou strany byl zvolen Jaroslav Král

02.04.2017 13:49

U prˇíležitosti 120. výrocˇí strany národních socialistu° (1897), byl do Teplic svolán III. rˇádný sjezd strany, Národní socialisté – LEV21.

NS-LEV 21: Prˇedsedou strany byl zvolen Jaroslav Král
Foto: Archiv
Popisek: NS - LEV 21

Slavnostneˇ vyzdobený hotel Prince de Ligne uvítal na jednání 100 delegátu° a pozvané hosty z dalších sprˇízneˇných politických stran a z vlasteneckých organizací. Po cˇeské hymneˇ si delegáti vyslechli zprávu prˇedsednictva o cˇinnosti strany od posledního sjezdu.

Ve zpráveˇ a zvystoupení delegátu° a hostu° byly prˇipomenuty, jak ideály národního socialismu, na které strana navazuje, tak i soucˇasný stav cˇeské spolecˇnosti.
Delegáti konstatovali, že soucˇasná politika postrádá slušnost a morálku. Mizí úcta k práci, úspeˇch jedince je meˇrˇen jen ekonomickým postavením. Byly prˇipomenuty i otázky národní a sociální, které musí mít na zrˇeteli prospeˇch celého národa.

V diskusi bylo prˇipomenuto, že tisíce národních socialistu° padlo v boji za svobodu naší vlasti. Každý z teˇchto hrdinu° si zaslouží naší úctu. Na sjezdu byl prˇipomenut i odkaz takových osobností národního socialismu, jako byl Václav Klofácˇ, Dr.Edvard Beneš, cˇi komunisty popravená dr.Miladu Horáková.

Mezi oceneˇnými delegáty za veˇrnost národneˇ sociálním ideálu°m byl i Dr. Bohdan Babinec, jehož zásluhou, byl nedaleko pankrácké veˇznice na Praze 4, vybudován prˇed neˇkolika lety du°stojný památník Dr. Milady Horákové. Dalším oceneˇným byl i význacˇný veˇdec, ale i prˇední cˇs. atletický reprezentant RNDr. Viktor Trkal CSc.

Delegáti sjezdu zvolili v pru°beˇhu sobotního jednání nové vedení strany. Prˇedsedou strany byl zvolen Jaroslav Král, statutárním místoprˇedsedou Petr Benda. Dalšími místoprˇedsedy byli zvoleni Prˇemysl Votava, Ivan Šterzl, Zbyneˇk Holub, Stanislav Vondrácˇek. Ústrˇedním tajemníkem byl zvolen Jaroslav Andres. Byl zvolena i nová ÚR a další orgány strany.

Rozhodnutím delegátu° byl zkrácen název strany, na „Národní socialisté“. Jak název, tak i nový znak strany vychází z národneˇ socialistické tradice.

Delegáti v záveˇru jednání schválili Stanovisko strany k posílení národní bezpecˇnosti a Stanovisko k zásadní reformeˇ a demokratizaci EU.

Národní socialisté. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

Výkupné

Kolik by se mělo platit za jednoho nepřijatého migranta a komu? Kdo bude rozhodovat a kontrolovat komu a na co byly peníze přiděleny? A není tak trochu jak obchodovat s býlím masem?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Udženija (ODS): Dětí, které trápí bolavá duše, přibývá

18:09 Udženija (ODS): Dětí, které trápí bolavá duše, přibývá

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k psychice dětí.