Nacher (ANO): Opravdu nechápu tu vaši nervozitu a hysterii

13.05.2022 12:45

Projev na 19. schůzi Poslanecké sněmovny 13. května 2022 k atmosféře v jednacím sále

Nacher (ANO): Opravdu nechápu tu vaši nervozitu a hysterii
Foto: Hans Štembera
Popisek: Patrik Nacher

Děkuji. Já už jsem chtěl vystoupit v reakci na slova Markéty Pekarové, ale nemám přednostní právo, ale teď už to říct musím na svého ctěného kolegu Ivana Adamce.

Já opravdu nechápu tu vaši nervozitu a tu hysterii. Bod programu probíhá 23 minut a už jsme dostali vynadáno, že to zdržujeme. Změnu programu tady navrhli tři. První bod tady zpravodajka četla - kolik tady byla - na mikrofon deset minut? (Poznámky poslanců koalice: To není faktická poznámka.) Tady na mě někdo pokřikuje mimo to, kolegové... Deset minut. A vy zase nám vyčítáte, že to zdržujeme.

Když tady byl váš zpravodaj, tak vůbec neměl zpravodajskou zprávu minulý týden, mluvil nějaký svůj osobní názor a to vám nevadilo. A teď nás tady moje kolegyně normálně provedla a trvalo to deset minut. Ježíšmarjá. Kdybychom obstruovali jako vy, tak jsme úplně někde jinde.

Tak prosím pěkně, fakt se chovejme střídmě, pokorně navzájem, ale vyčítat nám v první hodině dvakrát, že buď zpravodaj něco zdržuje, a nebo my, že tři poslanci si dovolili navrhnout něco do programu... (Poznámky poslanců koalice.) A vidíte, vy když mluvíte, na vás nikdo nepokřikuje. My když tady mluvíme, tak na nás soustavně pokřikujete a paní předsedající na to neřekne vůbec nic.

Tak já se omlouvám jako.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

10:21 Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

Klimatická změna, přijetí eura nebo svoboda volného pohybu – témata, o kterých ve Sněmovně u výročí …