Nekl (KSČM): Lhát se nemá, ani když se čte mezi řádky

27.12.2016 18:17

Vánoční poselství prezidenta Miloše Zemana zaznělo letos pozitivně. Dalo naději v lepší budoucnost i trochu pranýřovalo některé jevy v naší společnosti.

Nekl (KSČM): Lhát se nemá, ani když se čte mezi řádky
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

Rozhodně však nevysílal mezi řádky žádné vážné varování vlastizrádcům, jak napsal Milan Rokytka. Modifikovat vyjádření nejvyššího představitele naší země je opravdu trestuhodné. Každý z nás má samozřejmě právo na svůj vlastní názor, ale nikdy by nemělo docházet k tomu, abychom do projevu někoho jiného přinášeli své vlastní pocity, chiméry a manipulace. Ty mnohdy mohou způsobit problémy, které si nikdo z nás nepřeje.

Plně souhlasím se slovy prezidenta v rámci uprchlíků. Je opravdu nezbytně nutné chránit naše hranice, a pokud chceme pomáhat, tak především v zemích, odkud tito běženci pocházejí. I podle mě dobrovolné přijímání migrantů na území České republiky může působit velké problémy. Hlavně při vědomí rozšiřování se teroristických útoků. I s kritikou vedení Evropské unie, jež prezident považuje za neschopné a byrokratické, nezbývá, než souhlasit. Rozhodně však nehovořil o vystoupení naší republiky z EU. Právě naopak. Řekl, že je velmi smutný z takzvaného Brexitu. Věřme tedy, že Miloš Zeman je skutečně dobrým prognostikem a bude se i nadále snižovat nezaměstnanost, zvyšovat se mzdy, růst důchody a budeme mít dost peněz na zdravotnictví a péči o hendikepované. To je třeba ještě doplnit. Ne všichni občané mají dobré podmínky pro svůj život.

Doufejme, že rok 2017 zlepší celkový stav našeho státu, a to jak v otázce ekonomiky, tak i přínosu pro jednotlivé obyvatele. Právě toto jsou důvody, proč nelze souhlasit s překrucováním projevu Miloše Zemana, jak se nám ho snaží podsunout Rokytka.

Josef Nekl
poslanec PSP ČR za KSČM


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Klán (KSČM): Za Langšádlovou je tak "obrovský kus práce", že už nemá co dělat a končí

4:31 Klán (KSČM): Za Langšádlovou je tak "obrovský kus práce", že už nemá co dělat a končí

Jeden z největších mozků současné vlády a světové vědy, bývalá šéfka penzionu, absolventka zkrachova…