Němcová: Souboj o místopředsedu jsem neprohrála, žádný se totiž nekonal

15.01.2014 7:24

Článek v MF Dnes od Martina Vokáče ze dne 13. ledna 2014 přináší nepravdivé informace o regionálním sněmu ODS v kraji Vysočina. Proto je chci uvést na pravou míru.

Němcová: Souboj o místopředsedu jsem neprohrála, žádný se totiž nekonal
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslava Němcová

1. Tvrzení, že Němcová prohrála i souboj o místopředsedu, není pravda. Do této funkce jsem byla navržena, ale nominaci jsem odmítla. Žádný souboj se tedy nekonal.
 
2. Tvrzení, že celý víkend jsem nezvedala mobilní telefon, není pravda. V záznamu mého mobilního telefonu je jediný nepřijatý telefonát od pana redaktora Martina Vokáče a to v sobotu v 17:18 hodin.
 
3. Subjektivní tvrzení, že Němcová výsledky sobotního jihlavského sněmu neunesla, je výmysl. Pan redaktor na sněmu nebyl a jeho popis neodpovídá situaci. Byla jsem přítomna celému sněmu, aktivně jsem vystupovala k jednotlivým bodům a jako řádný delegát jsem se zúčastnila všech voleb. To vše si mohl pan redaktor ověřit od ostatních účastníků volebního sněmu.

Miroslava Němcová
členka strany
1. místopředsedkyně strany
předsedkyně Poslanecké sněmovny PČR

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

6:23 Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

Vláda projednala legislativní ukotvení statusu umělce. Hlavním cílem předloženého návrhu je předevší…