ODS Praha: Konečně snad skončí nafukovací pandy, pivní šlapací kola a jiné hrůzy v centru Prahy

12.06.2020 9:09

Na základě iniciativy ODS a podpory třech dalších zastupitelských klubů Spojených sil pro Prahu, ANO a Praha Sobě se na jednání příštího zastupitelstva dostane bod týkající se vizí pro kultivaci a zkvalitnění historického centra Prahy, které je výkladní skříní celé České republiky.

ODS Praha: Konečně snad skončí nafukovací pandy, pivní šlapací kola a jiné hrůzy v centru Prahy
Foto: ODS
Popisek: ODS

„Jsem velmi rád, že se zástupci čtyř klubů odhodlali zařadit tento bod na zastupitelstvo. Máme skutečně jedinečnou příležitost právě v této „pokoronavirové“ době s dlouhodobě bolavými oblastmi v centru něco udělat. Tak, jako se znovunarodil Karlín po povodních, může se nyní znovunarodit jedinečné historické centrum Prahy. Nafukovací pandy, hadi, pivní šlapací kola a jiné hrůzy kazí dojem z Prahy každému, ať jste v Praze jako turista nebo tady žijete. Udělám společně s kolegy, co budeme moci, aby se tento obraz Prahy změnil,“ říká Zdeněk Zajíček (ODS), který inicioval zařazení tohoto bodu a připravil společně s dalšími zastupiteli znění Deklarace, kterou naleznete v příloze.

„Byť jsme v opozici, máme stále stejnou chuť měnit Prahu k lepšímu. Nechceme, aby se jakákoliv opatření v centru města dělala partyzánsky podobně, jako se to nyní děje na Smetanově nábřeží, a proto přicházíme s touto iniciativou, abychom nalezli co nejširší politickou shodu na zlepšení situace v centru Prahy,“ dodává Alexandra Udženija, předsedkyně zastupitelského klubu ODS.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Dvořák: Princip solidarity je základem a podstatou Evropské unie

18:09 Ministr Dvořák: Princip solidarity je základem a podstatou Evropské unie

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.