ODS: Žádáme vládu, aby přestala chránit ekonomické zájmy premiéra

30.06.2021 9:09

Usnesení Výkonné rady ODS

ODS: Žádáme vládu, aby přestala chránit ekonomické zájmy premiéra
Foto: ODS
Popisek: ODS

Výkonná rada vyjadřuje účast se všemi, kteří následkem tornáda a extrémních bouří přišli v minulém týdnu o své nejbližší, byli zraněni, přišli o obydlí nebo o majetek. Oceňujeme mimořádnou vlnu solidarity, která se zvedla v české veřejnosti a ukazuje na sílu českého národa. Děkujeme všem, kteří v prvních dnech po katastrofě zasahovali v postižených oblastech jako záchranáři či dobrovolníci. Vyzýváme všechny své členy, aby podle svých možností pomohli k návratu všech zasažených míst do normálního života.

Výkonná rada ODS apeluje na vládu České republiky, aby při sestavování rozpočtu na rok 2022 sledovala v maximální míře hospodárnost a úsporné nakládání s veřejnými financemi.

Výkonná rada ODS apeluje na vládu České republiky, aby připravila co nejbezpečnější návrat dětí do škol a udělala maximum pro normální průběh školního roku.

Výkonná rada ODS žádá Vládu České republiky, aby přestala sloužit zájmům svého předsedy a zároveň skutečného majitele Agrofertu, a aby přestala chránit ekonomické zájmy premiéra a tím dělala České republice ostudu v zahraničí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Macinka (Motoristé sobě): Komedie datového věštce a hrdinského bojovníka proti Brežněvovi

12:05 Macinka (Motoristé sobě): Komedie datového věštce a hrdinského bojovníka proti Brežněvovi

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Petru Ludwigovi.