Okamura: Je jasné, proč usiluje ČSSD o post ministra vnitra. Je třeba zametat stopy a kauzy

13.05.2018 13:30

Komentář na facebookovém profilu k osvobozujícímu rozsudek soudu v kauze OKD

Okamura: Je jasné, proč usiluje ČSSD o post ministra vnitra. Je třeba zametat stopy a kauzy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Osvobozující rozsudek soudu v kauze OKD je dovršením soudní frašky při šetření této věci. Takzvaná privatizace OKD je kriminální čin s mnohamiliardovou škodou pro Českou republiku. Před soudem nestáli lidé, jejichž vina se měla posuzovat především, ale takzvané ,,malé ryby“. Před soudem měl stát především tunelář Bakala a expremiér Sobotka z ČSSD. Připomínám, že Zdeněk Bakala vlastní Hospodářské noviny, časopis Respekt, web Aktuálně.cz a financuje také internetovou televizi DVTV, tedy všechno média, která neustále pomlouvají mě a SPD, jelikož Bakalovo konání kritizujeme. Na placení novinářů peníze má, ale hradit škodu se mu nechce.

K vyšetření kauzy OKD nedošlo, neboť spravedlnost v této zemi nepostihuje vlivné a mocné zloděje. Orgány činné v trestním řízení a soudy v takových případech jednají způsobem, který naznačuje buď naprostou neschopnost, korupci nebo obojí.

Hnutí SPD svolá po dohodě s regionální organizací v Moravskoslezském kraji shromáždění občanů. Už nemůžeme čekat jako ovce. Musíme žádat vymahatelnou spravedlnost pro každého občana. SPD prosazuje odvolatelnost soudců a jejich časově omezený mandát. Prosazujeme důsledné odpolitizování policie a státního zastupitelství.

V souvislosti s kauzou OKD je nyní jasné, proč usiluje ČSSD o post ministra vnitra. Vypadá to, že třeba zametat stopy a kauzy. Stopy a kauzy nejen za OKD. Hnutí SPD připomíná nedávné finanční skandály pod vedení ČSSD potvrzené nálezy Nejvyššího kontrolního úřadu (NKÚ) na Ministerstvu školství a Ministerstvu práce a sociálních věcí.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

11:17 Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k psychotestům pro všechny držitele a nové zájemce o …