Okamura: Média i politici lžou

04.02.2015 12:59

Média i politici lžou, manipulují veřejným míněním a plní ho nenávistí k domnělým nepřátelům demokracie stejně jako před šedesáti lety.

Okamura: Média i politici lžou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura, předseda hnutí Úsvit

Tak jako se dříve oponenti vylučovali z diskuzí nálepkováním revizionistů či agentů CIA, tak se dnes místo diskuze protivníci nálepkují jako extremisté, xenofobové, agenti Ruska atd. Sice jen hlupák nálepkuje a nediskutuje o podstatě názoru, ale tento trend se tady ujal i ve veřejnoprávních médiích a v politice je téměř standardem. Bohužel.

Zemřela komunistická prokurátorka Ludmila Brožová-Polednová, která byla aktivním účastníkem vykonstruovaných politických procesů v 50. Letech, a v minulosti byla odsouzena za svůj podíl na justiční vraždě Milady Horákové. Prezident Klaus jí následně udělil milost.

Podle mého názoru by bylo nejlepší na lidi jako paní Brožová zapomenout. Brožová i noví podobní aktivističtí fanatici jsou ochotní ve jménu ideologie nenávidět své bližní, a tak jako se v padesátých letech „v dobré víře“ popravovalo ve jménu komunismu, tak jsou dnes takzvaní demokraté ochotní potlačovat demokracii ve jménu demokracie a je potlačována svoboda slova ve jménu svobody slova.

Jiná doba, stejní lidé.

Tomio Okamura

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomio Okamura

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…