Okamura (SPD): Andrej Babiš říká něco jiného v Praze a v Bruselu, jelikož má v EU osobní zájmy

17.07.2018 12:50

Komentář na facebookovém profilu k jednání Andreje Babiše v Bruselu

Okamura (SPD): Andrej Babiš říká něco jiného v Praze a v Bruselu, jelikož má v EU osobní zájmy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Neustále se mne ptáte, proč Andrej Babiš říká lidem v ČR úplně něco jiného, než ve skutečnosti prosazuje v zahraničí. Je to jednoduché, prostě vám tady neříká pravdu. Stačí se podívat na jeho skutečné kroky v Evropě. O tématech SPD jako je boj proti migraci pouze mluví, aby neztratil podporu voličů, ale realita je jiná.

Všichni europoslanci hnutí ANO jsou se souhlasem Babiše v Evropském parlamentu pevnou součástí frakce ALDE, která je hlavní silou v EU prosazující eurofederalismus a migraci, a jejíž předseda je extrémní probruselský a proglobalistický belgický europoslanec Guy Verhofstadt (na snímcích s Babišem). Tato frakce je plně v souladu s názory hnutí ANO.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Verhofstadt je zakládajícím členem Spinelliho skupiny, což je iniciativa, která se mimo jiné snaží vytvořit síť politických neziskovek a členové skupiny otevřeně bojují proti vlastenectví v jednotlivých evropských národech. Členem této skupiny je 110 europoslanců. Členové Spinelliho skupiny veřejně vyzývají členy Evropského parlamentu a veřejnost k podepsání Manifestu, který je zaměřen proti vlastenectví.

Europoslanci za hnutí ANO hlasují v Evropském parlamentu plně v souladu s politikou této frakce, tedy pro maximální integraci pod diktátem Bruselu, pro imigraci a odnárodnění. Andrej Babiš říká úplně něco jiného v Praze, jen aby se zalíbil a nasliboval, a úplně něco jiného říká a dělá v Bruselu, jelikož má v EU svoje osobní zájmy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

18:09 Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu zákona na zrušení veřejnoprávních médií na S…