Okamura (SPD): Byli jsme před Evropskou unií, budeme i po ní

15.03.2019 22:08

Komentář na facebookovém profilu k 80. výročí nacistické okupace

Okamura (SPD): Byli jsme před Evropskou unií, budeme i po ní
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Právě teď ve dnech 14. až 16. března si připomínáme 80 let od okupace naší vlasti Německem a vznik Protektorátu Čechy a Morava, což jsou události, které byly jen logickým vyústěním mnichovské zrady našich západních „spojenců“ Francie a Velké Británie. Poučení pro nás je, že při zabezpečení své suverenity a svobody musíme spoléhat především sami na sebe jako Švýcarsko či Izrael, protože „spojenci“ nás mohou kdykoli zradit, když to bude pro ně výhodné. Podobně jako v roce 1938 nemůžeme spoléhat na dnes již zdegenerovaný takzvaný Západ reprezentovaný Německem a Francií, které s námi nemají kladné úmysly.

V Mnichově se o „nás bez nás“ dohodly Německo, Itálie, Francie a Británie, což jsou nyní naši „spojenci“. Nikde ale není napsáno, že nás nemohou kdykoli v budoucnu bez mrknutí oka znovu zradit. Navíc Německo a Francie nyní vedou hegemonistickou velmocenskou politiku, kdy chtějí Evropu sjednotit pod nadvládou sluníčkářské ideologie marxismu-islamismu. To nesmíme dopustit.

Musíme budovat silný suverénní národní stát a funkční armádu, která bude bránit naše území a která nebude určená na zahraniční mise. Musíme budovat spojenectví ne na základě krásných řečí, ale na základě REÁLNÝCH zájmů.

Společné skutečné klíčové zájmy nyní mají státy Visegrádu a střední Evropy. Mezi tyto zájmy patří: 1) zabránit masové imigraci a islamizaci našich zemí, 2) zabránit vzniku superstátu pod hegemonií Německa a Francie, 3) zachovat evropský charakter našich zemí proti multikulturalismu, 4) vytvořit obranné a geopolitické společenství v prostoru mezi Německem a Ruskem, jak to chápal již Palacký, 5) vytvořit hospodářské společenství nezávislých států. Toto uskupení musíme budovat pro případ, že se západní Evropu nepodaří zachránit a pro případ, že z EU vzniknou Spojené evropské emiráty.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Pro západní mocnosti jsme - podobně jako v roce 1938 - jenom kolonie, ve které vidí odbytiště pro své šmejdy, levnou pracovní sílu a místo, ze kterého mohou vysávat zisky. Budujme společně naši střední Evropu, která se ubrání před islámem i velmocemi, které by nám chtěly diktovat. Znovu zde máme kolaboranty, kteří si myslí, že bychom měli být pod „ochranou“ (neboli protektorátem) Říše. Sami víte, o kom mluvíme.

Boj o obnovení samostatnosti našeho státu nadále pokračuje. Evropská unie zde nebude na věčné časy a věřme tomu, že obnovíme nezávislý český stát jako součást rodiny evropských suverénních států. Udělejme pro to vše, co je v našich silách.

Odkaz a práce sv. Václava, Boleslava I. i II., Břetislava I., Vratislava II., Soběslava I., Vladislava II., Václava I. i II., Přemysla I. i II., Karla IV., Kašpara Kaplíře ze Sulevic, Riegra, Palackého, Havlíčka, Pekaře, Dyka, Kramáře, Rašína a mnoha a mnoha dalších velkých Čechů nesmějí být obráceny vniveč.

Nesmíme dopustit, aby krev Čechů padlých na řece Lechu, u Chlumce, na Moravském poli, u Domažlic, u Vídně, u Zborova, v bitvě o Anglii, na Dukle a mnoha a mnoha dalších místech a v mnoha válkách byla prolita marně. Dlužíme to našim předkům, kteří po mnohá staletí žili a umírali pro naši nezávislou vlast. Proto voláme k mobilizaci všechny věrné Čechy, Moravany a Slezany k boji za naši svobodnou vlast!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

6:04 Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k náhradám ministra Beka za bydlení.