Okamura (SPD): Dějiny mi začínají dávat za pravdu

30.10.2015 12:09

Po celé Evropě občané otevírají oči a vidí nejen neschopnost a hloupost mainstreamových politiků a Evropské unie, ale také nemožnost jejich šílené nápady zvrátit.

Okamura (SPD): Dějiny mi začínají dávat za pravdu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Proto v polských volbách o uplynulém víkendu zvítězila opoziční strana Právo a spravedlnost, jež se staví proti masové imigraci a kvótám. A nedávné volby ve Švýcarsku vyhrála protiimigrační strana SVP.

Podle mého názoru je tento trend dlouhodobý a nesouvisí jen s migranty. Po celé Evropě sílí volání po změnách a hlavně po demokracii – tedy po tom, aby ve svých zemích vládli občané a ne stranické elity, uplacené či ovládané Washingtonem a Bruselem.

Takže také v budoucnu můžeme čekat nejen větší odpor proti migrantům, ale také větší tlak na zavedení skutečné demokracie do evropských politických systémů, tedy to, co již mnoho let prosazuji.

A to mne těší, protože můj hlavní cíl od mého vstupu do politiky je prosazování systému přímé demokracie a těší mě, že dějiny mi začínají dávat za pravdu.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…