Okamura (SPD): Fialově vládě spadla důvěra občanů na rekordní minimum

17.08.2023 16:21 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k aktuálním výsledkům průzkumu důvěry vládě Petra Fialy

Okamura (SPD): Fialově vládě spadla důvěra občanů na rekordní minimum
Foto: Hana Brožková
Popisek: Tomio Okamura

Již 73 procent lidí vládě nevěří. Výsledek vládní nedůvěry je dokonce nejhorší v historii. Vyplývá to z nejnovějšího průzkumu Centra pro výzkum veřejného mínění Akademie věd (CVVM). A tak provládní novinářská úderka ze serveru Seznamzprávy rychle přispěchala vládě na pomoc a začala plivat na opozici.

Anketa

Souhlasíte s ministrem Rakušanem, že spáchá-li zločin stát (má na mysli Rusko), musíme trestat i jeho občany?

3%
97%
hlasovalo: 23345 lidí

Včera dvojička provládních novinářů ze Seznamzpráv zase vymyslela jeden ubohý útok a tvrdí, že Okamura prý politicky zneužívá znásilnění, které tady páchají Ukrajinci na českých ženách, a to tím, že jsem se zastal obětí, volám po přísném potrestání a kritizuji vládu za masivní imigraci, která logicky přináší podobné trestné činy a tato zvěrstva na našich dívkách a ženách. A ještě záměrně lžou, že prý zlehčuji obtěžování žen. Kdy a kde?

Vím, že by si provládní novináři přáli, abychom ještě Fialovu vládu za všechna její selhání chválili. Mají ale smůlu! Hnutí SPD k Fialově vládě mlčet nebude a ani se umlčet nenecháme! A už vůbec ne podle mého názoru zcela nedůvěryhodným Seznamzprávami.

Fialova vládní pětikoalice by podle mého názoru měla okamžitě podat demisi a přestat škodit lidem a měli by být předčasné volby, aby občané rozdali nové politické karty. Než nás premiér Fiala, paní Pekarová Adamová a pánové Rakušan, Bartoš a Jurečka stáhnout úplně na dno. To už bude pozdě. Vlastizrádná a kolaborační Fialova vláda ale odmítá demokracii, drží se u koryt za každou cenu jako klíšťata a škodí dál. Podpořte SPD ve volbách, chceme být součástí příští vlády a vrátíme věci do pořádku! Česká republika na 1. místě!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Situace kolem svobody slova je obzvlášť komplikovaná

14:04 Mašek (ANO): Situace kolem svobody slova je obzvlášť komplikovaná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k svobodě slova v Evropské unii