Okamura (SPD): Jediná svoboda byla na sociálních sítích. I ta je teď zašlapána do bahna

19.06.2016 13:17

Evropská komise se dohodla s provozovateli největších světových sociálních sítí o rušení profilů „šířících nenávist“. Nejpodivnější na tom je, kdo bude určovat, co je nenávist a co nikoliv. V České republice to má být iniciativa Hate Free (Nenáviď svobodné), spadající pod Agenturu pro pomoc uprchlíkům, spadající pod Dienstbierovo ministerstvo. To jen abychom věděli, kdo je kdo.

Okamura (SPD): Jediná svoboda byla na sociálních sítích. I ta je teď zašlapána do bahna
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Jde o bezprecedentní útok na všechny protiimigrantské a euroskeptické strany a hnutí. Veřejnoprávní media nás úspěšně bojkotují, jediná svoboda, která zbyla, je ta na sociálních sítích. Ta je teď už ne v ohrožení, ale zašlapána do bláta tlakem Evropské komise a jejích zájmů.
 
Musíme si uvědomit, že Evropská komise je nevolené, neodvolatelné a trestně neodpovědné těleso s téměř absolutní mocí v Evropě. Všechny tyto hlasy, hlásající „nenávist“, se již předem provinily tím, že hlásají odlišný názor od EK. Takže pokud uspějí v tomto sprostém útoku, je v EU konec se svobodou slova, nastává vlna cenzury, sankcí za odlišný názor a tím vyprovokované autocenzury, kterou Evropské komisi můžou předlistopadoví komunisté jen závidět.
 
Jaké jsou asi příčiny tohoto umlčování demokratické opozice? Osobně usuzuji asi takto:
  • 1. Strach europapalášů z narůstající eurokepse a rostoucí organizovanosti protiimigrantských a euroskeptických stran a hnutí napříč Evropou. Mezi tato hnutí patří také naše SPD.
  • 2. Strach europapalášů, že s rozpadem EU přijdou o své pohádkové platy, obrovské důchody ale především o téměř absolutní moc. Vždyť orgány evropské unie až na europarlament, jsou nevolené, neodvolatelné a trestně nepostižitelné za politické i věcné chyby až zločiny, které napáchají.
  • 3. Strach europapalášů po volbách v Rakousku, které zelený kandidát vyhrál velice diskutabilním způsobem, že budou povoláni k zodpovědnosti za způsobení a neřešení migrační krize.
  • 4. Strach europapalášů před narůstajícím hlasem lidu že by měli nést zodpovědnost za terorismus a násilnou kriminalitu, páchanou imigranty
  • 5. Strach europapalášů a jejich místních nohsledů z toho, že sociální sítě se staly posledním médiem, kde bylo možné najít pravdu, zbavenou infekce politické korektnosti a náboje oblbující propagandy a postavit ji jako protiváhu vymývání mozků veřejnoprávními médii v čele s Českou televizí a podobnými manipulátory.
  • 6. Strach europapalášů před narůstajícím odporem proti bezhlavému souhlasu Merkelové s vyděračskými požadavky Turecka o nesmyslné peníze a především bezvízový styk s EU. Naše hnutí SPD turecké požadavky absolutně odmítá, je potřeba hermeticky uzavřít jižní hranici EU.
  • 7. Strach europapalášů před odporem voličů proti smlouvě TTIP, která staví korporace nad vlády.
Sedminásobný strach padl na Brusel i Strassbourg a jako většina k smrti vyděšených zvířat, kolem sebe kopou bez ohledu na důsledky. Obětí tohoto panického strachu má být jedna ze základních svobod demokracie: svoboda slova. Víme jistě, že to nebude fungovat, otázkou tedy je, co si bruselští europapaláši na občany vymyslí příště, něco to určitě bude, přece nepůjdou pracovat mezi běžné občany, když už ochutnali opojnou sílu nepostižitelné všemoci.
 
Referendum v Británii, kterému předchází podobně panická až zuřivá kampaň jako druhému kolu voleb v Rakousku, bude dalším prubířským kamenem odolnosti Bruselu a zoufalosti jeho místních nohsledů. Vím, že udělají první a poslední, aby udrželi Británii v EU.

Konec konců, koho by zajímal názor běžného Brita, který se bojí vystrčit nos v no-go zonách a zrovna tak se bojí něco namítnout, aby nebyl hystericky ukřičen 5. kolonou islamizace a označen za nacistu, komunistu, fašistu, atd atd.. Máme přece demokracii, tak celé Evropě naprosto demokraticky zavřou hubu! Konec konců, němečtí nacisté to ve své době udělali zrovna tak a fungovalo to!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…