Okamura (SPD): Jsme doslova v protektorátním postavení k Německu

23.06.2018 11:26

Komantář na facebookovém profilu k vládnímu postoji k migraci

Okamura (SPD): Jsme doslova v protektorátním postavení k Německu
Foto: Daniela Černá
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

V těchto dnech probíhají dramatické události kolem migrační krize v Evropě. Naprosto přesně dochází na věci, které já a hnutí SPD dlouhodobě programově prosazuje a před čím varuje. Dnes se ukazují v plné nahotě lži našich politických protivníků a médií. 
První lež zní, že „neexistuje migrační krize a nic nám nehrozí“. Tak nás uklidňovali všichni dosavadní politici a také premiér Sobotka a nyní i premiér Babiš. Papouškovali, co jim kancléřka Merkelová nařídila. A tak nám také lhali a lžou čeští novináři a neustále mě špiní za moje pravdivé předpovědi. Jsou to lidé bez mezinárodního přehledu a bez pozitivní dlouhodobé vize pro naše občany. Fakta mluví jasně - migrace se stává nezvládnutým bezpečnostním rizikem. Nyní se připravuje uzavření bavorské hranice s jasným důsledkem, že migranti budou zůstávat v České republice.

Druhá lež je naivní představa, že migraci vyřeší společná ochrana hranic EU. Nevyřeší! Migrace je podporována neomarxistickými strukturami EU. Tyto struktury reprezentují takzvané neziskové organizace financované z veřejných rozpočtů. Migranti odmítnutí v Itálii se do států EU dostávají přes Španělsko, kde vládnou socialisté.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Třetí lež je, že naše vláda vystupuje důsledně proti migraci. Nevystupuje. Česká republika nemá vlastní zahraniční a bezpečnostní politiku. Jsme doslova v protektorátním postavení k Německu.

Čtvrtá lež je, že vláda je připravena krizi řešit. Dnes svolává premiér Babiš rychle bezpečnostní radu státu. Chce vědět, jak můžeme chránit hranice. Budou nám lhát a uklidňovat nás. Skutečnost je žalostná. Chybí síly i prostředky. Česká armáda je plně vytížena v zahraničí jako expediční sbor a vláda ještě nyní prosazuje navyšování sil v zahraničních misích. Prioritou vlády není obrana našich občanů a našich hranic. Policie před léty zrušila složky ostrahy hranic a dnes nemáme žádné policejní síly schopné dlouhodobě tuto funkci zajišťovat. Česká politická reprezentace dlouhodobě neplní svůj zásadní úkol pečovat o bezpečnost a budoucnost našeho národa.

Naše hnutí SPD prosazuje dlouhodobě reformu armády a její zaměření k obraně země. Politika hnutí SPD má chránit naše domovy. Marně se média a ostatní politici snaží z nás dělat extrémisty nebo fašisty. Jde o vlastenectví a vlastenecké strany sílí v celé Evropě. Musíme probudit i Českou republiku. A já Vás prosím o podporu v říjnových komunálních volbách. Přeji hezký den

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

4:31 Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhře Ruské federace ve sporu s Ukrajinou u Mezinár…