Okamura (SPD): Největší hrozbu pro homosexuály představuje islám

15.12.2019 18:48

Komentář na facebookovém profilu k obviňování hnutí SPD z homofobie

Okamura (SPD): Největší hrozbu pro homosexuály představuje islám
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Sluníčkáři nás obviňují z homofobie, přitom je jasné, že největší hrozbu pro homosexuály představuje islám. My si pouze myslíme, že privilegia a podporu státu má mít tradiční heterosexuální rodina (muž, žena, děti), která vychovává děti. S nastupující islamizací jsme to naopak my, kdo chrání základní práva homosexuálů a jejich holý život. Berlínská policie hlásí ke konci roku 2019 prudký nárůst útoků mířených proti homosexuálům a transexuálům v porovnání s loňskem.

Berlín je město plné muslimských imigrantů. V Berlíně žije více než 133 tisíc Arabů. K tomu ale ještě připočtěme Turky a Kurdy.

Podle zprávy berlínské policie, na kterou upozornil server Deutche Welle, došlo na území města během prvních devíti měsíců tohoto roku celkem k 261 fyzickým útokům, urážkám nebo výhrůžkám vůči gayům, lesbičkám a transexuálům oproti loňským 184 podobným incidentům.

Mluvčí Svazu Turků v Berlíně-Braniborsku, Safter Çinar, přiznává časté nepřátelské postoje vůči homosexuálům mezi Turky a jinými migranty. Islám a právo šáría za homosexuální chování prosazuje trest smrti.

Takže opakuji, my hájíme tradiční rodinu, ale proti slušným homosexuálům, kteří neobtěžují své okolí a neprosazují pro sebe privilegia a nevyžadují adoraci, nic nemáme. Naopak. Naším bojem proti islamizaci garantujeme jejich základní práva.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.