Okamura (SPD): Odkaz 17. listopadu není stále naplněn

17.11.2018 18:28 | Zprávy

Komentář na facebookovém profilu k výročí 17. listopadu

Okamura (SPD): Odkaz 17. listopadu není stále naplněn
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Po pozdním příletu ze Sofie, kde jsem byl na setkání evropských parlamentních vlasteneckých stran, jsem hned zajel na Národní třídu v Praze a těsně po půlnoci si připomněl události 17. listopadu 1989, které znamenaly osvobození od totality. Během sametové revoluce slibovali veřejně politici lidem zákon o obecném referendu, který již pět let usilovně v Parlamentu navrhuji, ale takzvané “demokratické” politické elity ho dodnes tvrdošíjně odmítají přijmout, takže odkaz 17. listopadu není stále naplněn...

Stejně tak se snažím prosadit přímou volbu a odvolatelnost politiků a jejich přímou hmotnou odpovědnost. Tyto tři zákony z pera SPD, které by posunuly Českou republiku směrem ke skutečné demokracii, jsme již ve Sněmovně podali a čekáme na konečné projednání v plénu.

Doufám, že takzvané “demokratické” strany a s nimi spojení novináři a aktivisté už přestanou tyto návrhy odmítat. Budu nadále prosazovat svobodu a demokracii.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Czernin: Korespondenční volby. Právo volit je jedno ze základních občanských práv

8:14 Senátor Czernin: Korespondenční volby. Právo volit je jedno ze základních občanských práv

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke korespondenčním volbám.