Okamura (SPD): Švédsku se nepodařilo integrovat velké počty migrantů

01.05.2022 20:26 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k neúspěšné integraci migrantů ve Švédsku

Okamura (SPD): Švédsku se nepodařilo integrovat velké počty migrantů
Foto: repro Youtube, BR
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Švédská premiérka přiznala, že integrace migrantů ve Švédsku selhala a že se kvůli nim zvýšilo násilí. A to je co říct, když to přiznává i sluníčkářská premiérka! Švédsku se nepodařilo integrovat velké počty migrantů, které v posledních dvou desetiletích přijalo. Došlo tak ke vzniku paralelních společností a násilí vyvolávanému gangy. Ve čtvrtek to řekla švédská premiérka Magdalena Anderssonová, která představila několik iniciativ k boji proti organizovanému zločinu. Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná afrikanizovaná západní Evropa. Pokud máte stejný názor, podpořte nás prosím.

Nedávno mezi imigranty propukly nepokoje, po kterých zůstala stovka zraněných policistů. „Segregace došla tak daleko, že ve Švédsku máme paralelní společnosti. Žijeme ve stejné zemi, ale v naprosto odlišných realitách,“ řekla premiérka.

„Integrace byla chabá a zároveň jsme měli silnou imigraci. Společnost byla příliš slabá, peněz na policii a sociální služby moc málo,“ připustila Anderssonová. O věci informoval iDnes.cz.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Počet obyvatel Švédska, kteří se narodili v jiné zemi, se za poslední dvě desítky let zdvojnásobil na dva miliony, jde o 20 procent švédské populace. K tomu musíme ještě připočítat potomky imigrantů, kteří se ve Švédsku již narodili…

Většinu násilných trestných činů spojených se střelbou ve Švédsku páchají imigranti. Pochází hlavně ze středního východu a z Afriky. Polský server wpolityce.pl/ informoval, že pachatelé střelby ve Švédsku jsou většinou mladí muži, často z Blízkého východu. Většina z nich nedokončila základní školu a mnoho z nich pochází z rodin s kriminálním původem. Odkázal se na studii zveřejněnou švédským deníkem „Dagens Nyheter“.

Anketa

Má prezident Zeman vaši důvěru? (Ptáme se od 1.5. 2022)

67%
30%
hlasovalo: 15688 lidí

Švédský deník analyzoval na statistiky 432 lidí, kteří byli od ledna 2017 do srpna 2021 zatčeni, obviněni nebo odsouzeni za vraždu nebo pokus o ni za vraždu nebo pokus o ni střelnou zbraní. Osoby nešvédského původu jsou zjevně nadměrně zastoupeny. 85 procent podezřelých se narodilo v jiné zemi nebo mělo alespoň jednoho zahraničního rodiče.

Analýza deníku ukazuje, že většina pachatelů střelby, 62 %, pochází ze Středního východu nebo z Afrického rohu (Somálsko, Eritrea, Etiopie). Patří mezi ně imigranti z Iráku, Sýrie, bývalé Jugoslávie a Turecka. 89 procent z nich dorazili do Švédska před rokem 2010.

Veřejnoprávní stanice SVT v roce 2018 uvedla, že spočítala všechny odsouzené pachatele znásilnění za posledních pět let a roztřídila je podle země jejich původu. A výsledek? Celkem 58 procent z nich se narodilo v zahraničí… Jen v době vrcholící přistěhovalecké vlny přijala skandinávská země v roce 2015 přes 160 tisíc azylantů, spolu s Německem nejvíc z celé Evropy.

Více než polovinu znásilnění ve Švédsku páchají imigranti! Konzervativní noviny upozornily, že respektovaný (a recenzovaný) časopis Forensic Science Research publikoval studii, která zkoumala případy znásilnění mezi lety 2000 a 2015 ve Švédsku, které je známé vysokým počtem znásilnění způsobenými imigranty. Autoři využili informace z registru trestných činů, kde si vybrali všechny útočníky mezi 15 a 60 lety obviněné ze znásilnění. Z dalších úředních statistik získali informace o předchozím kriminálním chování, drogové závislosti, psychickém stavu pachatelů. Celkem šlo o 3039 zločinců, z nich skoro šedesát procent (přesně 59,3 %) byli cizinci. Skoro polovina (47,8 %) se narodila mimo Švédsko!

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná afrikanizovaná západní Evropa. Pokud máte stejný názor, podpořte nás, prosím.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…