Okamura (SPD): Za úmrtí imigrantů může Merkelová

05.09.2015 8:36

Média nyní každý den řeší podezřelé osoby v souvislosti s vyšetřováním nálezu 71 těl ilegálních imigrantů v nákladním automobilu u rakousko-maďarských hranic. Maďarská justice předpokládá, že dosud zadržených pět osob jsou jen malými rybami v gangu pašeráků lidí. Ano, má pravdu, na ty největší ryby se zapomíná a mám obavu, že jim to opět projde.

Okamura (SPD): Za úmrtí imigrantů může Merkelová
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Je potřeba si jasně říci, že minimálně morální odpovědnost za úmrtí nejen těchto ilegálních imigrantů, ale i mnoha dalších, má německá kancléřka Merkelová a další jí podobní politici včetně našich, kteří svými výroky dávají lidem z Afriky či Blízkého východu naděje, že se o ně Evropa zadarmo postará.

Imigranti těmto slovům věří a dávají se do rukou převaděčských gangů, které na tuto nabídku evropských politiků reagují. Realita však neodpovídá populistickým slibům evropských politiků, jelikož většina Evropanů si imigranty nepřeje.

Krátce řečeno, dokud bude Evropa pokračovat v populistické politice, která neodpovídá realitě a možnostem, budou tady nadále mrtvé oběti. Kvůli těmto nezodpovědným politikům, kteří navíc jednají proti vůli občanů. To stejné předvádí i naše vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL.

Řešením současné krize je okamžité ukončení štědrého sociálního systému zemí EU vůči ilegálním imigrantům. Kde není nabídka, není poptávka. Jako v Austrálii nebo v Japonsku. A také tlak na USA, aby skončilo se svojí agresivní imperiální válečnou politikou v severní Africe a na Blízkém východě, jejíž trpké plody nyní sklízíme. Ani jedno ovšem naše neschopná vláda nedělá.

A na závěr zdůrazňuji, že naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) je jedinou stranou či hnutím v Parlamentu, které prosazuje nulovou toleranci ilegálních imigrantů. 

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

6:23 Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…