Opl (Rozumní): 15. 3. 1939 Německo zlikvidovalo náš stát. Já nezapomínám!

15.03.2019 18:31

Německé nacistické zrůdy jako "kat našeho národa" Reinhard Heydrich nás chtěli zcela zlikvidovat. Bez milosti, bez výčitek. 400 tisíc našich obětí z let 1939 - 1945 jsou hrůzným důkazem.

Opl (Rozumní): 15. 3. 1939 Německo zlikvidovalo náš stát. Já nezapomínám!
Foto: Archiv autora.
Popisek: Pavel Opl.

Nešlo o ojedinělý exces pomatence, ale jasně řízený proces, který měl vyhladit náš národ stejně, jako mnohé jiné, zejména národy slovanské.

Německo rozpoutalo vražedné běsnění a genocidu na celém našem kontinentu. Ženy, děti, staří lidé, postižení. To vše pro ně byl lidský odpad vhodný na pokusy a zvrácené vraždění pro zábavu.

Bylo to právě Německo a jeho nacistické vedení, které na celém kontinentu motivovalo zrádce svých národů, aby se z nich staly zrůdy sloužící v jednotkách SS, jejichž bestialita v koncentračních táborech a na okupovaných územích byla naprosto otřesná.

Němci vynalezli způsob jak v krátkém čase usmrtit a zlikvidovat obrovské nožství lidí, aby jejich plán na likvidaci všech podlidí mohl být naplněn. A továrny na smrt začali růst jako houby po dešti a miliony lidí v nich nalezli smrt.

Byli to Němci, kteří se zasloužili nejprve o rozervání naší republiky v roce 1938 a její úplná likvidace v roce 1939 vše završila.

A ti stejní Němci, kteří se v době protektorátu v naší zemi k našim lidem chovali jako ke zvěři, si tolik stěžují na odsun a jejich potomci se stále domáhají nějakých údajných práv a náhrady škody.

A je mnoho politiků, kteří se s obrovským nasazením snaží o účelový přepis historie. Je to odporné, trestuhodné a neodpustitelné vůči milionům všech obětí, kteří mají na svědomí právě Němci.

Já na to nikdy nezapomenu a věřím, že ani Vy.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

12:12 Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pokusům mobilních operátorů zasahovat do politiky