Opl (Rozumní): Cenzurovaný blog: Zachvátí Evropu válka, nebo se EU dříve "sametově" rozpadne ?

21.03.2018 10:51

iDnes.cz mi během hodiny odstranil ze stránek můj blog, který za jedinou hodinu doslova trhal čtenářské rekordy a raketově nabíral karmu. Zatím zůstal na mé blogové stránce, ale je otázka jestli jej, i mne, nezruší úplně. Níže celé znění blogu.

Opl (Rozumní): Cenzurovaný blog: Zachvátí Evropu válka, nebo se EU dříve "sametově" rozpadne ?
Foto: Archiv autora.
Popisek: Pavel Opl.

Zachvátí Evropu válka, nebo se EU dříve "sametově" rozpadne?

Možnost reformy EU v reálném čase je naprostou utopií a zkáza Evropy a jejích původních obyvatel se blíží každým dnem.

Jsem ateista, přesto vlastenecky vnímám židovsko-křesťanské hodnoty našeho kontinentu a s tím spojenou kulturu, zvyky, obyčeje i společensky přijatelné vzorce chování, které nám vštěpovali naši předci po dlouhé generace.

To, co se na náš kontinent valí z muslimské Asie a Afriky, je doslova smrtící.

S migrací se k nám blíží nejen zcela zásadní problémy a ohrožení rázu bezpečnostního, ale i zdravotního, ekonomického a sociálního.

A s migrací, i s kriminální činností muslimské komunity mám bohaté zkušenosti z mého působení u Policie ČR.

V souhrnu jsou to problémy tak obrovské, že velmi snadno a rychle mohou destabilizovat celou naši společnost a vyústit v rozsáhlé nepokoje a násilnosti, případně i občanskou válku (to platí pro celou Evropu) - vše je pouze o množství případně vnucených migrantů z výše uvedených regionů.

A všemožné agentury a instituce mluví o desítkách milionů migranrů, kteří se chystají na cestu.

Postoje vládnoucích představitelů mnoha evropských zemí, orgánů EU a papeže, jsou naprosto nepřijatelné a neudržitelné. Tady nelze mluvit o jejich pouhé mýlce či náboženském poblouznění, ale jde o doslova trestuhodné jednání, které hraničí se zradou jednotlivých zemí i celého kontinentu a směřuje k naprosté zkáze nás všech, původních obyvatel Evropy.

Země, které budou mít charakterově pevné vlády, které razantně zamezí přísunu jakýchkoliv migrantů pocházejících mimo náš kontinent a použijí v případě potřeby k ochraně svého území na hranicích veškeré ozbrojené složky, budou mít jako jediné šanci.

Země jako Německo, Francie a další čeká pravděpodobně občanská válka, protože lidé těchto zemí, na rozdíl od jejich politické reprezentace, nebudou chtít dále přihlížet tomu, jak se jejich země mění v muslimské země se vším negativním, co to sebou nese.

Agresivní rétorika na adresu zemí V4 a v poslední době i jmenovitě na adresu České republiky je doslova děsivá. A všichni z historie víme, co obdobně hrozící persony v Německu již dvakrát rozdmýchaly. Tím nejhorším scénářem by bylo, pokud by chtěli některé země skutečně toto realizovat a násilím přinutit ostatní k přijímání migrantů proti jejich vůli. To by znamenalo válku s fatálními následky pro celý kontinent.

Modleme se tedy za "sametový" rozpad EU, po němž na našem kontinentu budou opět zcela suverénní státy, které se budou vzájemně respektovat, obchodovat spolu a žít bez vzájemného vyměšování v klidu a pokoji...

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gregorová (Piráti): Obchod se zbraněmi bude pod lepší kontrolou

14:07 Gregorová (Piráti): Obchod se zbraněmi bude pod lepší kontrolou

Europoslanci dnes schválili vylepšená opatření pro dovoz, vývoz a tranzit střelných zbraní, jejich k…